Ez normalis, vagy tulsagosan elsietjuk?
A baratommal 2 hete vagyunk egyutt,nagyon szeretjuk egymast,en ugyerzem az eletemet is rabiznam.Mar elotte is ismertuk egymast nagyon regota.
Egyik nap felmentunk hozzajuk filmezni,de sejthetitek hogy nem a filmen volt a hangsuly.Egesz film alatt simogattuk,csokolgattuk egymast meg minden.. Aztan szepen ovatosan megujjazott,egyenlore meg eggyel, mivel szuz vagyok es meg eleg szuk.Jo erzes volt meg minden, jo mondjuk kis fajdalmat is ereztem de ez termeszetes..Simogattam enis intim helyeken..Tisztara benedvesedtunk mind2en,es felizgultunk nem kicsit..Nagyon elveztuk mind2en..,de nemtudom eldonteni hogy nagyon elsietjuk-e,2heti egyuttlet utan?:s
Szerintetek korai ennyi ido utan pettingelni ?
Mert hallottam olyat hogy valakik csak 1 ev utan pettingeltek.. pedig az csak a petting :|Es ettol tisztara megijedtem..
Szoba jott mar a szex is, minden ilyesmit megbeszeltunk mar..
Velemenyeket kerek,nagyon elsietjuk? Mi a normalis?Mennyi ido utan fekudnek le altalaban?
16/L
17/F
Szió :)
Emlékszem mi is pont 2 hét után "ismertük" meg egymást közelebbről...:) nincs ezzel semmi a gond..:)
A szabály az, hogy ha mindkettőtöknek jó, akkor jó.
Ez a normális!
Hajrá fiatalok, szeressétek jól egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!