Első együtt alvásnál mit csináltatok?
Írd le kérlek a kort amikor tettétek..És hogy mit csináltatok. Nem konkrétan a sex-re gondolok..:) Lehet sima petting..ölelkezés..:)
16/l
Vén fejjel úgy fogalmazok, hogy akkoriban nem hódított az MSN meg a facebook, mobilom sem sokkal korábban lett, mint kevésbé eleresztett gyerek. Diákmunkán ismertem meg. Szép és csajosan öltözött volt, de maga fizette. 25 éves barátja volt 1,5 éve, akivel nem volt boldog. Meghallgattam és 2 hónap ismerkedés, munka után hazakísérés, szolid smsezés és a kölcsönös bizalom és vonzalom kialakulása után fogtam csak meg a kezét is. :) Nem ment gyorsan, ezért alakult ki kötelék közöttünk. Szükségünk volt egymásra, én lelkileg úgy mint testileg álltam mellette, nekem pedig ő volt az első lány akiben láttam, amit én érzek iránta. Szép volt. Nem is tudok mást mondani, mint hogy járj nyitott szívvel és tudd, körülbelül mik fontosak neked egy fiúban és csak a szemében higgy, ne a szavában! :)
A fentieket pl. gondolnád róólam? :D [link] Nem minden van a kirakatban. :)
Simán elhinném rólad;)
De azt nem hogy ilyen félénk lennél:D
köszii a jótanácsokat.:)
tetkó tél jó:) És hány évesek voltatok?:)
Most mennyi vagy?:D
aztaa namostmár tényleg nemnéztem volna ki belőled:O
ilyen pasikeel*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!