Kialakulhat valamifele kotodes?
az exem 20eves.es szuz.amialatt jartunk,nem fekudtunk le mert csak 2 honapotvoltunk egyutt es ket alkalommal is jartunk de masodikszor sem torent semmi emrt egyhet utan vege is lettt.
szoval,most rajott h fekudjunk le,es ajanlottam mas lanyokat,de o velem akar! es minden jel arra utal h meg vondozik hozzam vagy tetszem neki.
aztmondta h jarhatnank is ujra,3szor,es h jocsaj vagyok.
Es azt szeretnem tudni,hogyha lefekudnenk,es megvan a vonzalom alapbol,meg h tetszem neki ,akkor kialakulna valami hogy ujra osszeakarna jonni velem? Es jobban erdekelnem ot vagy vaalami?
haat megmondtam neki,hogy nemlesz jo igy h lefekszunk es utana semmi nem lesz ..es azt modnta h nem tudhatom milesz utana :)
szoval lehet h tenyleg osszehozna minket es erre ertette ,nemtudom..tanacstalan vagyok..vonzodom hozza.
Hogyan használj ki valakit anélkül, hogy elkötelezettséget kelljen színlelned...
következő lecke: hogyan érd el, hogy még könyörögjön is ezért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!