Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kialakulhat valamifele kotodes?

Kialakulhat valamifele kotodes?

Figyelt kérdés

az exem 20eves.es szuz.amialatt jartunk,nem fekudtunk le mert csak 2 honapotvoltunk egyutt es ket alkalommal is jartunk de masodikszor sem torent semmi emrt egyhet utan vege is lettt.

szoval,most rajott h fekudjunk le,es ajanlottam mas lanyokat,de o velem akar! es minden jel arra utal h meg vondozik hozzam vagy tetszem neki.

aztmondta h jarhatnank is ujra,3szor,es h jocsaj vagyok.

Es azt szeretnem tudni,hogyha lefekudnenk,es megvan a vonzalom alapbol,meg h tetszem neki ,akkor kialakulna valami hogy ujra osszeakarna jonni velem? Es jobban erdekelnem ot vagy vaalami?

2011. jan. 26. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Jobb, ha előbb a fiú bizonyítja, hogy komolyan gondolja a lánnyal, aztán jöhet a szex. Különben kihasználás-gyanús.
2011. jan. 26. 22:28
 2/6 anonim válasza:
tetszik? akkor miért ne. ja a csajokat meg beajánlhatod nekem is. várom az e-mailt. :)
2011. jan. 26. 22:29
 3/6 A kérdező kommentje:

haat megmondtam neki,hogy nemlesz jo igy h lefekszunk es utana semmi nem lesz ..es azt modnta h nem tudhatom milesz utana :)

szoval lehet h tenyleg osszehozna minket es erre ertette ,nemtudom..tanacstalan vagyok..vonzodom hozza.

2011. jan. 26. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Hogyan használj ki valakit anélkül, hogy elkötelezettséget kelljen színlelned...

következő lecke: hogyan érd el, hogy még könyörögjön is ezért...

2011. jan. 26. 22:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Másoltass nekem egy kulcsot a lakásodhoz. Lehet, hogy ettől jó szomszédok leszünk, az is lehet, hogy kirabollak. Ki tudja ezt előre. Megéri, nem?
2011. jan. 27. 13:22
 6/6 A kérdező kommentje:
ugy gondolom h igen,sszerintem bannam ha nem tennemmeg.
2011. jan. 28. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!