Szüzesség miatt depresszió kialakulhat?
Olyanra gondolok, hogy ha valaki 20 év feletti, és még szűz és depressziót okozhat ez? Az egyik haverom valószínűleg ezért szenved. Nagyon visszahúzódó lett, nem jár bulizni, sehova, csak magában zuhan és depizik. Az embereket, lányokat kerüli. Lassan már 27 lesz a srác, és egyszerűen egyre rosszabb a helyzet. Már úgy néz ki feladta. Nagyon szarul magába fordult. Ez most téli depi vagy mi? Aggódok érte.
Mit tudtok erről?
Saját tapasztalat vagy ismerősök között?
Minden bizonnyal jót tenne neki egy szexuális kapcsolat... Azonban az, hogy a depresszió, vagy rossz kedélyállapot csak erre vezethető vissza, nem feltétlenül biztos. Lehet más is áll a probléma mögött.
Hozzá kell tenni, hogy a szüzesség elvesztése, az első aktus egyfajta önbizalom-megugrást ad az embernek, és ez kihathat a személyiségére is.
köszönöm a válaszokat, még írhatnak akik tudnak segíteni!
nos, nem bizti, hogy a szüzesség miatt depis, de én erre gondolok. ő nem minden áron akarja el veszíteni, hanem inkább komoly kapcsolatot akar egy lánnyal, akit szeretni tudna. Ezt ő mondta egyszer nekem, de többet nem mondott, nem faggattam.
Még várok válaszokat:o)
pont örömlányhoz... azoktól undorodna.
lehetséges, hogy pofára ejtették vagy csalódott, egyszer volt egy lány aki tetszett neki de nem döntött a lány, ő nem próbálkozott nála többet.
szegény szét van csúszva. lehet hogy a keserű tapasztalatok miatt.
Volt valakinek ilyen esete?
konkrétan ilyen esetem nincs. de nyitott szemmel járok, énis éltem meg dolgokat amik rosszak voltak.
szerintem egy ilyen csalódás nagyon oda tudja küldeni az embert ... ilyenkor jönnek a BARÁTOK akik nem hagyják magára, kimozdítják, és segítenek keresni valami értelmet az életének. lehet az egy lány ... de ha ahoz nagyon bevan fordulva (ezt gyanítom) akkor egyszerűbb dolgokat... amiket szeret, amik érdeklik nemtudom. most hülye példák de sportolhattok együtt vagy horgászhattok , motorozhattok , iszogathattok együtt hogy legyen egy pár jó élménye. lehet közben ki is derül h mitől van ennyire befordulva. az a lényeg hogy ha igazán a barátja vagy, akkor próbálj neki olyan lehetőségeket biztosítani hogy hosszabb-rövidebb időre jól érezze magát ... remélem sikerül valami ;) sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!