Mikor vesztetted el a szüzességedet?
15éves vagyok és még szűz.
Szerintem se kell elsiettetni a dolgokat semmi értelme míg nem érzed azt h télleg fel vagy rá készülve.
14:28
Ne haragudj, de Te írod, hogy nem kell elsietni? 14 évesen kevesebb, mint 10 hónap után lefeküdtél a barátoddal, és utána a szex minősége miatt szakítottál vele... Valószínűleg azért nem élvezted, mert nem voltál még érett rá. És biztos, hogy nem is szeretted igazán a barátodat, mert ha igazán szeretsz valakit, akkor a szex minősége nem szakítóok, sőt, akkor is vele maradsz, ha képtelen a szexuális életre. Szóval egyrészt olyan fiúval feküdtél le, akibe nem voltál szerelmes, másrészt elég korán...
Én pl. 14 évesen összejöttem az 1. szerelmemmel, de másfél évnyi járás után se feküdtem le vele. És ennek nagyon örülök, mert utólag tudom, hogy szörnyen megbántam volna. 16,5 évesen jöttem össze a mostani barátommal, akibe sokkal szerelmesebb vagyok, mint bárki másba valaha is voltam, vele 1 évnyi járás után feküdtem le, csodálatos élmény volt, soha nem fogom elfelejteni. Sőt, ha minden jól megy, a férjem is Ő lesz.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!