Mikor vesztetted el a szüzességedet?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 17:54
22/34 anonim válasza:
én még szűz vagyok de az a tíz éves elég durva de mások szerint minél gyorsabban mások szerint meg nem kell elsietni meg várja az igazit akiben meg bízik és persze szereti
23/34 anonim válasza:
Miért kell állandóan feltenni azt a kérdést?
24/34 anonim válasza:
Miért kell állandóan feltenni ezt a kérdést?
26/34 anonim válasza:
18 évesen, egyéjszakás kapcsolatban, de nem bántam meg. jó volt, örültem, hogy túl vagyok rajta, és nem kötődtem utána érzelmileg a fiúhoz. ráadásul később a barátommal segített, hogy nem görcsöltem, h elrontok valamit vagy fájni fog, stb.
27/34 anonim válasza:
En 18ik voltam mind2en szüzek voltunk,de becsapott engem,mert fiatalabb volt nàlam 5 hónappal és idõsebbnek adta ki magàt 2 hónap utàn elhagytam.Ez az elsõ szerelem volt mind2nek.Màs utra kerültünk mind2en és egyszer több év utàn véletlenül talàlkoztunk és akkor tudtuk meg,hogy mi igaziak voltunk egymàsnak.Viszont lépni nem tudunk,igy marad örökre.
30/34 anonim válasza:
14és fél voltam igaz hogy szerettem és a szerelmemmel veszítettem el (ő is szüz volt) de ezzel rontottuk el az egész kapcsolatunkat. igy lett vége mer nemvolt jó... én nemélveztemigy mindig huztam hogy ígynem akarom aztán 10 hónap járás után szakítottam vele. a mostani barátommal jó a szex és egyre jobban szeretem csinálni. NEM KELL ELSIETNI. nem ezzel kell menőzni hogy uristen elveszítettem már. higgyetek nekem megéri várni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!