Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szétszakadt a hüvelyem? :O

Szétszakadt a hüvelyem? :O

Figyelt kérdés
Tegnap vesztettem el a szüzességem, és ma megnéztem a tükörben magam, és a hüvelyem alsó része ketté van szakadva, pedig nem is fájt annyira az első. Most mivan ilyenkor?:O
2011. jan. 23. 16:56
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak, megnyughatott! :)
2011. jan. 24. 17:01
 22/27 anonim válasza:
Nem fog elmenni orvoshoz amúgy mert tuti hogy még szülei nem tudják hogy már elvesztette
2011. jan. 24. 20:35
 23/27 Bak Dzsenifer válasza:
úristen... én vagyok 14 éves lány, és ilyen hülye kérdést még nem hallottam O.o
2011. jan. 24. 20:47
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: nem mindenki akkora ribanc, hogy már az anyaméhben tudja mi fán terem a szexualitás...

Ettől nem leszel "menőbb", hogy te most lehülyézed mások kérdését. Segítségért jönnek ide, nem azért hogy lehordják őket. Ha nem tudja, hát nem tudja. Kíváncsi lennék azért te mennyit tudsz magadról, és a partneredről (mert biztos vagyok benne, hogy van). Attól, hogy valaki 5-ös bioszból, még nem feltétlenül kéne okoskodjon...

21/L

2011. jan. 25. 10:57
 25/27 anonim ***** válasza:
Leszakad az állam.Itt egy lány,aki tanácsot kér mert meg van rémülve,és egy taknyos 14 éves akar tanácsot adni.Még hogy tanácsot,itt hülyézik.Inkább babáznia kéne nem ilyen oldalakat lesnie..
2011. jan. 25. 17:40
 26/27 anonim válasza:

A nemiszervek a legérzékenyebb szervei az embernek...a bőrödhöz ha ugy érsz hozzá hogy épp érint az ujjad tán nem is érzed csak mint a szélfuvallat...probáld meg ezt a nemi szerveddel.ott biztos jobban megérzed. Ha ugy veszük ahoz hogy beszakadjon ojan fájdalom kellene érjen ami nemfoghato semmihez....(mert testen belül történt) kb 5x akkora fájdalommal jár mintha az alkarod középső részét 2 cm-re bevágnád.

Remélem megnyugtatalak hogy tényleg nincs semmi bajod...

Ellenbe ha valami szinváltozás lessz a körülötte lévő helyenn akor menj dokihoz...

2011. jan. 25. 21:38
 27/27 anonim ***** válasza:
"Szép lassan szétesel" XDDD Amúgy komolyan azt a száraz szart tépd le onnan mert fertőz ahogy rohad!!
2011. febr. 3. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!