Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Melyik póz a legjobb? Melyiket...

Melyik póz a legjobb? Melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
A barátommal az első alkalomra készülünk. Ő már nem szűz de én még igen. Melyik póz lenne ebben az esetben a legelőnyösebb?
2011. jan. 20. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
a legbensőségesebb amikor a lány van alul szét tett lábakkal a férfi fölül és a lány a lábaival húzza maga felé és közben a férfi csókolgatja...<- persze ha szeretkezésre vágysz
2011. jan. 20. 19:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez jó ötletnek hangzik. Köszönöm a választ :D
2011. jan. 20. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:
nincs mit:)
2011. jan. 20. 19:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem az fájt akkor a legjobban, mármint amit az első írt.

Hátulról a legkényelmesebb, úgy nem fáj, vagy ha hason fekszel, Ő meg úgy fekszik rád, és hatol beléd.

Tudom, hogy nem mindenkinek jó, ha nem látja a másik arcát, de kevésbé fájdalmas szüzesség elveszítése céljából.

2011. jan. 20. 20:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ neked is :D
2011. jan. 20. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Én lovaglóban veszítettem el. Én irányítottam, és lehet emiatt fájt kevésbé.(bár lehet misszionáriusban is ugyanennyire fájt volna)

19/L

2011. jan. 20. 20:46
 7/8 anonim válasza:

Hát én ha hason fekszek még most is van hogy fáj...viszont a többi pózban pedig egyáltalán nem...én azt nem javasolnám .

Én misszionáriusba voltam először, ez az alap póz...mindenki ismeri...szerintem ebbe a legkényelmesebb. :)

(ha nem tudnád milyen: te fekszel a hátadon a lábaidat a levegöbe emeled vagy a pasid hátár kulcsolod.)

2011. jan. 20. 21:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :D Megbeszéltük és végül mi is inkább emellett döntöttünk. Mert ez így nekem is kényelmes és én meg inkább rábízom az irányítást ő már csak tapasztaltabb sokkal. :D
2011. jan. 21. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!