Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » FONTOS! Így kevésbé fáj? (lent)

FONTOS! Így kevésbé fáj? (lent)

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és késznek érzem magamat ahhoz, hogy elveszítsem a szűzességem a barátommal. 1 éve normál méretű tampont használok. Így nem fogok vérezni? Így kevésbé fáj?
2011. jan. 18. 14:19
 1/3 anonim válasza:
A szűzhártyán található egy lyuk, azon keresztül tudod felhelyezni a tampont. Tehát a tampon használata semmit nem befolyásol.
2011. jan. 18. 14:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyet kérdezel,gondolkodj el rajta,hogy tényleg készen állsz-e...egyébként az egyetlen ami befolyásolja,hogy a pasid mennyire tud ellazítani és mennyire bízol benne...ha nem bízol benne 100000%ig akkor legyél te felül és így akkor húzod ki és addig ülsz bele ameddig szeretnéd...ha javasolhatok valamit,akkor lovagló póz és illeszd a makkját a bejáratodhoz és icipici fel-le mozdulatokkal ülj szépen lassan bele..én így csináltam,párom türelmes volt,megvárta amíg ő is megmozdulhat és onnantól övé volt az irányítás..nem fájt és nem is véreztem...de ez én vagyok..pettingeljetek sokat és tanuljátok meg előtte h a másiknak mi okoz a legtöbb örömet^^
2011. jan. 18. 14:46
 3/3 anonim válasza:
Háát énis ezt olvastam/lovasglóval jobb kezdeni6 de sztem ez hülyeség én azt hittem belehalok a fájdalomba ....és amint átváltottunk misszionáriusba semmi gond enm volt...szal sztem ha türelmes a párod akkk jobb a misszionárius...hamarabb elmúlik a fájdalom ...és utánna már jó lesz:D:D:d
2011. jan. 18. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!