Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van egy gondom. Amiért olyan...

Van egy gondom. Amiért olyan szinten szégyellem magam, hogy úgy érzem elrontottam ezzel életem egy részét. Legtöbb lánynak nagyon fontos, hogy kivel és hogyan veszitse el a szüzességét. Én már nem tudok mit gondolni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy 13-14 éves koromban kezdtem el érdeklődni nagyon a sex után, de nem úgy, hogy bárkivel elmentem volna. Ugyanis 15 évesen smároltam először és még azt sem tudtam rendesen elképzelni hogy megy rendesen, nemhogy a sexet. A lényeg az egészben, hogy elkezdtem magamhoz nyúlni és egyre többször, majd mindig másképp, de mindig csak simogatás, külső ingerlés volt. Amikor már mindenre ráuntam akkor hosszabb tárgyakkal próbáltam elérni azt, hogy elképzeljem, hogy egy pasival sexelek. Az úgynézett ki, hogy a párnámra feküdtem, a bizonyos tárgyat a bugyimba raktam és "sexeltem" magamban. A gond akkor volt, amikor a tárgy felcsuszott. Rettenetesen megijedtem, természetesen elszakitotta a hártyámat, tehát véreztem. Kegyetlen hülye voltam, nem is tudom hogy tehettem ilyeneket, de valami pszichés gondjaim lehettek ill. vannak.

Ma már 19 éves vagyok. Nem feküdtem még le senkivel. Egyrészt gáznak tartom mert már elég sok pasival voltam, többször le is feküdhettem volna valakivel, de én csak azért nem tettem mert főleg egyéjszakás kalandok voltak, nem adtam be a derekam könnyen amúgy sem.

Tavalyelőtt de főleg tavaly kezdtem igazán komolyan belegondolni mit is műveltem én 5-6 évvel ezelőtt. Nagy szégyenem, hogy nem vagyok szűz, de nem is voltam més pasival :S... Ami a leggázabb, hogy természetesen ezt senkinek nem hoznám a tudtára, hogy mekkora hülyeséget csináltam, de hogy hazudhatnék egy pasinak akivel járok. Mondjam, hogy nem vagyok már szűz de tapasztalataim nincsenek, aztán ha belekérdez akkor meg nem akarok róla beszélni és már úgy érzni nem bizom benne??? Vagy mondjam, hogy szűz vagyok, de aztán észreveszi, hogy nem és akkor meg???... Szánalmas egy nőnek érzem magam emiatt... Rengetegen szeretnek, tisztelnek, mint pasik is és a barátnőim is. De mi lenne, ha ezt megtudnák? Én nem tudom, de ha elmondanám ezt valakinek akkor ott halnék meg. Nagyon rosszul érzem magam miatta.

Tehát véleményeket szeretnék kérni arról, hogy mit tehetnék, hogy kicsit könnyebben kezeljem ezt, ill. mit mondjak a pasiknak ill. a pasinak akivel majd talán egyszer lefekszem??Meg úgy általában egy véleményt is a leirtakrol, vagy segitséget...

Szidásokat nem kérek, eleget szidom magam emiatt :):S

köszi.

19/l

2011. jan. 18. 01:37
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

No. 1 Részemről "rövidke" életem során két lány szüzességét vettem el. Az aki azt mondja, hogy ez a világon a legjobb buli, az hazudik. Az érzés, hogy valakit szeretek, és annak ezzel (még ha kellemes) fájdalmat okozok, elég sz*r dolog tud lenni. Mellesleg az első lánynál nem is tudom melyikünk volt jobban zavarban...

No. 2. Van annak más természetes módja is, hogy a szűzhártya átszakad. Lehet ennek sportból eredő oka, vagy esetleg hasonló baleset, mint a Tied. Véleményem szerint ne aggódj azon, hogy mit fogsz mondani, mert ha valakinek azt mondod, hogy ő az első, akkor az önmagában nagyon sokat jelent (főleg, hogy annak akinek nem volt dolga még szűzzel, annak fogalma sincs róla, hogy milyen lehet egy szűzhártya átszakítása, és mellesleg, amit mondasz az igaz). Az egyetlen lényeges, hogy szeressétek egymást.

26F

2011. jan. 18. 14:09
 22/28 anonim válasza:
100%
Ajj nem kéne zen ennyire kiakdnod:9 semmi probléma..emiatt nem kell kellemtlenül érezned maagd...:)ha apárodnak elmeséled biztos megérti majd...de ha úgy érzed ,h a jövedőbelid túl "prüd2 ehez akk egy enyhített verziót adj elő:D pl ne azt ,h mittudom én mit dugtál fel és akk hanem amikor fiatalon ismerkedtél a testeddel és kcsit túlzásba vitted és hopp:d vagy ,kamuzz és mondd ,h sportolásközbe szakadt el....de ez kapcsolat függő.ha ynitott akk meglehet neki mondnai ,h mi történt...am az se biztod ,h észrevenné,h "nem vagy szűz" mert enm kötelező vérezni:)remélem vmit segítettem:D
2011. jan. 18. 16:41
 23/28 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is :)

Persze, hogy segitettél. Eddig mindenki! Rendesek vagytok, köszönöm.

2011. jan. 18. 20:36
 24/28 kovpet ***** válasza:

Nem mondok semmit, mert az előzőek mindent elmondtak. Nincs veled semmi gáz. :)

Látod, ha ezt akkor megkérdezed, akkor nem paráztál volna rajta eddig. Igaz, akkor valószínűleg nem volt gyakori. :)

Ezt viszont nem értem:

"Egyrészt gáznak tartom mert már elég sok pasival voltam, többször le is feküdhettem volna valakivel, de én csak azért nem tettem mert főleg egyéjszakás kalandok voltak"

Most akkor voltak egyéjszakások vagy sem? Mert akkor nem lennél szűz...

2011. jan. 18. 20:44
 25/28 A kérdező kommentje:
Az egyéjszakást nem úgy értettem. Hogy mondjam, egy estés? :) tehát csak összejöttem velük, 2vel jártam egy rövid ideig, de ennyi. Nem feküdtem le egyikkel sem.
2011. jan. 19. 00:50
 26/28 kovpet ***** válasza:

Ja, értem.

De ugye most már rendben vagy, vagy én is fejtsem ki még egyszer, hogy mennyire semmi okod nincs ezen parázni? :)

Egyébként annyira nincs, hogy először nem is értettem, hogy tulajdonképpen mi az, ami miatt szégyelled magad...

Ja és: természetesen szűz vagy. Ezt nyugodtan változtasd meg, ha úgy alakul. :) De csak okosan persze, ne ess át a ló másik oldalára. :)

2011. jan. 19. 10:30
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom, lehet hogy én már más generáció vagyok (31/N), de "az én időmben" nem volt totál természetes dolog, hogy egy lány a vibrivel véletlen elveszi magának a szüzességét...

De tényleg lehet, hogy a mai tizen-huszon éves srácoknak már a szemük sem rebben ettől. Anno még olyan misztériumban lebegtünk a fiúk előtt, hogy szinte el sem hitték, hogy mi is masztizunk:-)

2011. jan. 20. 21:47
 28/28 A kérdező kommentje:

Igen, sokkal jobban vagyok, mint mielőtt rászántam volna magam, hogy ide kiirjam :) és ezt a kedves kommentelőknek köszönhetem, hogy ilyen rendesek voltak/voltatok! :)

Tulajdonképpen szerintem azért szégyellem magam miatta, mert nekem az volt gáz, hogy egyáltalán magamhoz nyultam.

A mai fiatalok számára ez tök természetes, sok lány nyiltan beszél róla. Nekem egy kicsit még mindig fura, vagy nem is tudom gáz.. vagy valami ilyesmi :) Nem is mertem/merném soha bevallani senkinek. Most nem az esetre gondolok, hanem simán a masztizásra.

2011. jan. 21. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!