Az ciki ha 14 évesen szűz egy lány? :O
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 18:36
21/27 Malcolm X válasza:
Hidd el nem ciki ha 14 évesen szüz vagy.Azt viszont neked kell eldöntened,hogy mikor akarsz átesni a tüzkeresztségen.
Szerintem várd ki mikor találod alkalmasnak hogy átess rajta.De 1ggyet jegyezz meg.Az 1-sö alkalomtol függ,hogy hogyan fog tovább alakulni a nemi életed.
22/27 Noa91 válasza:
a 14 éves még gyermek.a gyermek pedig ne éljen nemi életet.
hülyeség ez a kérdés.attól még h a partipics@k nem szűzek 14évesen az nem azt jelenti h gáz :)
19/L
23/27 anonim válasza:
14 évesen még babázni kell, nem dugni. Lehet, hogy már kezdenek tombolni a hormonok, de agyilag még tuti nem vagy rá érett!
24/27 A kérdező kommentje:
Én azt egy szóval sem mondtam,h én 14 éves vok :P Csak kíváncsiságból..mert hát a mai világban...huhúúú...sosem lehet tudni :PPP
2011. jan. 18. 16:52
26/27 anonim válasza:
ne hallgass a hüly*kre.
én is 14 vagyok és most megyek majd középiskolába. én is szűz vagyok még.örülj neki még az lehetsz.majd utána annak örülsz ha nem leszel az.
a szüzességbe is van jó dolog ha mg az vagy.
aki már 12-13-14 évesen elveszti a szüzességét..az vessen magára.
27/27 anonim válasza:
Aki szerint ciki ha valaki 14 évesen szűz és úgy megy középsuliba az egy nagy ku**a . nálam 11.-ban az osztály 20 lányából 2 nem szűz ..mindenki megveti őket.. elhordják mindenféle ...-nak...nem az a ciki ha az vagy hanem ha 14 évesen szanaszét vagy .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!