Ha csak 1-2 mp-re véletlen behtol a srác nekem attól lehetek terhes? :O
Figyelt kérdés
A fiummal pettingeltünk és véletlen de tényleg becsúszott nekem és gyorsan kivettük (de nem volt rajta óvszer)szóval nem tudom mivel most meg jött pont ma a vérzésem és lehet hogy az nem mensruáció hanem átszakadt a szűzhártyám és azért vérzek ..és így lehetek terhes??:OSegítsetek (egy kétségbe esett tini)Help2011. jan. 16. 14:26
21/29 anonim válasza:
Azt kell hogy mondjam igenis lehetsz terhes. Ha a f.sz-ára rávolt száradva egy kiss cuccos, az böven eleg ahhoz hogy terhes legyél.
Ja és jó babázást. =)
22/29 A kérdező kommentje:
am meg van a menszeszem ..szóval nem vagyok terhes de azért kösz
2011. jan. 17. 16:38
23/29 anonim válasza:
Na hála az égnek :)
Máskor tessék nagyon vigyázni és tényleg védekezzetek mindig.
Az ilyenekkel meg ne foglalkozz, örülnek, hogy bánthatnak valakit...
18/L
24/29 anonim válasza:
Véletlen beléddugta? Ekkora baromságot.
A következő az lesz, hogy véletlen beléddugta 10 percre?
Aztán véletlen belédélvezett?
Ne legyél már ilyen felelőtlen hülye, ha nem akarsz gyereket.
Ha ennyire nem bír magával az a szerencsétlen, akkor még petting előtt húzzátok fel a gumit.
25/29 A kérdező kommentje:
köszi '18/L'--- legalább vannak normálisak is úgylátom
2011. jan. 17. 19:03
26/29 anonim válasza:
Hát nagyon szívesen. Ha van valami kérdésed a dolgokkal kapcsolatban, akkor írj privátot, én szívesen válaszolok.
18/L
27/29 A kérdező kommentje:
rendben ..köszi..:D
2011. jan. 17. 23:18
28/29 anonim válasza:
ne legyél kétségbe nem vagy terhes ahoz végig kellet volna csinálni az egészet de a szüzességedet elvesztetted
29/29 anonim válasza:
Mintegy 8 év aktív nemi élet után sem tudom elképzelni, hogyan lehet véletlen bedugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!