Ha csak 1-2 mp-re véletlen behtol a srác nekem attól lehetek terhes? :O
14 éves létedre nagyon buta kislány vagy már ne haragudj.Aki ennyire nincs felvilágosítva,az minek pettingel,meg stb.?Csakhogy tudd:nem véletlenül csúszott be az a pénisz!!!!
Nem tudom,hogy pettingelés közbe hogy csúszhat be "véletlenül"...:S
Ha rögtön azután kezdtél vérezni, hogy volt a dolog, akkor az valószínűleg azért, mert átszakította a szűzhűrtyád. Kicsi rá az esély, hogy terhes lettél, de ha nem jön meg a menstruációd, amikor meg kell neki és már eltelt 2 hét az "aktus" óta, akkor csinálj tesztet.
A másik amiről akarok írni... kérlek a saját érdekedben: csakis akkor feküdj le vele, ha te maximálisan úgy érzed. Sok fiatal lány fekszik le azért a barátjával, mert attól félnek, hogy különben elhagynák őket.
Azt neked is be kell látnod, hogy ilyen fiatal korban nagyon nagyon kevesen találják meg azt, akivel sokáig együtt lesznek majd. Azért kell ezt nagyon meggondolni, mert tegyük fel, lefekszel vele a közeljövőben... aztán pár hét/hónap után ő szakít veled (nem tudhatod, hogy mi lesz) és rossz lesz majd visszagondolni a szüzességed elvesztésére. Ez később, felnőtt korodban még komoly lelki sérüléseket is okozhat pl szexuális téren.
Ja és soha ne szeretkezzetek védekezés nélkül. Ne higyj a finak, ha azt mondja, hogy időben ki fogja húzni. Egyrészt ilyen fiatal korban még nem feltétlen tudják biztosan, hogy mikor is kell, másrészt előváladék folyamatosan jön/jöhet belőle izgalmi állapotban és bizony abban is van életképes sperma. Gondolj bele, ha te terhes leszel, abból neked lesz nagyobb károd. Állítom ilyen fiatal korban a fiúk nagy része ilyen helyzetben lelépne, a lányok meg mehetnek abortuszra vagy szülni. Mindig legyen nálatok gumi, ha nem akarja felhúzni, akkor nincs szex. Ne hagyd magad :)
18/L
18/l
köszönöm nyomtam rá 1 zöldet szerintem ez volt a leghaszosabb válasz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!