Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha csak 1-2 mp-re véletlen...

Ha csak 1-2 mp-re véletlen behtol a srác nekem attól lehetek terhes? :O

Figyelt kérdés
A fiummal pettingeltünk és véletlen de tényleg becsúszott nekem és gyorsan kivettük (de nem volt rajta óvszer)szóval nem tudom mivel most meg jött pont ma a vérzésem és lehet hogy az nem mensruáció hanem átszakadt a szűzhártyám és azért vérzek ..és így lehetek terhes??:OSegítsetek (egy kétségbe esett tini)Help
2011. jan. 16. 14:26
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
terhesvagy
2011. jan. 16. 15:00
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
az a véletlen ha 10 dobókockával egyszere dobsz hatost, nem az ha belédnyomul.
2011. jan. 16. 15:04
 13/29 A kérdező kommentje:
igazábol már nagyon sokszor jártunk csak szüneteltünk (hosszú lenne elmondanide nam azért mert nem szartettük egymást) és vagy már 5 éve ismertem jobban addig csak látásból és már sokszor pettingeltünk és vagy ha össze adom a járásokat kb 1 éve járunk..de csak a szünetek miatt ennyi mivel volt hogy én 3hónapra elutaztam más országba és ezért is nem jártunk de ismerjük egymást és ..100%-ra tudom h szeret
2011. jan. 16. 15:05
 14/29 anonim ***** válasza:
71%
Lehet véletlen, ha mondjuk együtt aludtak, és a boxerből rosszkor bújt ki valami. Rejtély megoldva.
2011. jan. 16. 15:10
 15/29 anonim ***** válasza:
77%
Szóval a szünetekben annyira szeretet, hogy egy szexuális kapcsolata sem volt, hiszen ezek szerint szeret. Meg hát már 9 éves korod óta látod hogyan nevelődik. Hát figy, Te tudod, de én jobban vigyáznék a helyedben. Hidd el, hogy nem véletlen volt az, mert petting közben nem véletlennek hívják, hanem hevességnek aminek remélte, hogy szex lesz a vége.
2011. jan. 16. 15:14
 16/29 anonim válasza:
71%

14 éves létedre nagyon buta kislány vagy már ne haragudj.Aki ennyire nincs felvilágosítva,az minek pettingel,meg stb.?Csakhogy tudd:nem véletlenül csúszott be az a pénisz!!!!

Nem tudom,hogy pettingelés közbe hogy csúszhat be "véletlenül"...:S

2011. jan. 16. 15:31
 17/29 A kérdező kommentje:
Utólsónak: te meg tök bunkó paraszt vagy ..és hülye is..én kérdeztem azért van ez az oldal.és te meg hogy valami értelmeset válaszolnál helyette okítasz..én válaszokat(értelmes válaszokat)kértem és nem hülyeségeket és nem a kérdésekre válaszoló oktató szövegeket kértem
2011. jan. 16. 15:47
 18/29 anonim ***** válasza:
50%
Lehetsz terhes ilyesmitől is, de azért eléggé nagyon kicsi rá az esély. Én a barátnőmmel megszakítással csináltuk egy ideig (magyarul mielőtt elmegyek kiveszem dolog), de nem lett semmi. Igaz, nagy szerencsénk volt.
2011. jan. 16. 16:41
 19/29 anonim ***** válasza:
78%

Ha rögtön azután kezdtél vérezni, hogy volt a dolog, akkor az valószínűleg azért, mert átszakította a szűzhűrtyád. Kicsi rá az esély, hogy terhes lettél, de ha nem jön meg a menstruációd, amikor meg kell neki és már eltelt 2 hét az "aktus" óta, akkor csinálj tesztet.

A másik amiről akarok írni... kérlek a saját érdekedben: csakis akkor feküdj le vele, ha te maximálisan úgy érzed. Sok fiatal lány fekszik le azért a barátjával, mert attól félnek, hogy különben elhagynák őket.

Azt neked is be kell látnod, hogy ilyen fiatal korban nagyon nagyon kevesen találják meg azt, akivel sokáig együtt lesznek majd. Azért kell ezt nagyon meggondolni, mert tegyük fel, lefekszel vele a közeljövőben... aztán pár hét/hónap után ő szakít veled (nem tudhatod, hogy mi lesz) és rossz lesz majd visszagondolni a szüzességed elvesztésére. Ez később, felnőtt korodban még komoly lelki sérüléseket is okozhat pl szexuális téren.

Ja és soha ne szeretkezzetek védekezés nélkül. Ne higyj a finak, ha azt mondja, hogy időben ki fogja húzni. Egyrészt ilyen fiatal korban még nem feltétlen tudják biztosan, hogy mikor is kell, másrészt előváladék folyamatosan jön/jöhet belőle izgalmi állapotban és bizony abban is van életképes sperma. Gondolj bele, ha te terhes leszel, abból neked lesz nagyobb károd. Állítom ilyen fiatal korban a fiúk nagy része ilyen helyzetben lelépne, a lányok meg mehetnek abortuszra vagy szülni. Mindig legyen nálatok gumi, ha nem akarja felhúzni, akkor nincs szex. Ne hagyd magad :)

18/L

2011. jan. 16. 19:56
 20/29 A kérdező kommentje:

18/l

köszönöm nyomtam rá 1 zöldet szerintem ez volt a leghaszosabb válasz!!

2011. jan. 16. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!