Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon gáz, h 16évesen szűz...

Nagyon gáz, h 16évesen szűz vagyok! S h még nem volt 1komoly kapcsolatom sem?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar,h a legtöbb barátnőm,már nem szűz,én úgy érzem kilógok a sorból,s szinte mindnek van kapcsolata is :(.
2011. jan. 16. 12:32
1 2
 11/15 Cakkcakk válasza:
Én is 16 éves vagyok! És szintén szűz. Büszke vagyok rá.Csak azok a hülye hollywoodi filmek éreztetik azt, hogy ez ciki, de tök normális. Csak azért ne add oda magad valakinek, mert mások véleménye befolyásol. Legyen a saját döntésed, ésszel, és szívből. Én is a nagy Őt várom! :D
2011. jan. 17. 00:32
 12/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Én is 16 évesen vesztettem el, pár hónapja. :) Nekem az elso komoly kapcsolatom 15 évesen volt, de sajnos elég nagyot csalódtam a fiúban, mert hazudott nekem végig, hogy mennyire szeret meg minden. Pedig már a második héttol megcsalt 6 hónapon keresztul amikor megtudtam, kidobtam. :/ Egy percet sem érdemelt meg az idombol. :)
2011. jan. 17. 13:03
 13/15 anonim ***** válasza:
szia! teljesen normális, hogy még szűz vagy, tartogasd is az igazinak, akik hamar elvesztik egy egy éjszakás kalandban, vagy azt gondolják nagy komoly érett 12-16 évesek nekik már lehet meg minden, sokkal jobban megbánják, nagyobb az esély hogy kiéltek lesznek mire jön az igazi, meg átmegy rajtuk a fél suli. 19 évesen veszítettem el a jelenlegi barátommal, lett volna rálehetőségem már korábban is, de nem akartam vártam azt akit igazán szeretni fogok, meg amikor már igazán érett leszek hozzá, nagyon örülök, hogy vártam felejthetetlen volt :D! Próbálj meg nem foglalkoznia többi kis fruskával akik szerint az a jó ha korán szétteszik a lábuk! Hidd el, lehet pár hónap lehet egy két év, de eljön majd az akit igazán szeretni fogsz, és nagyon örülsz majd hogy vártál vele! Fel a fejjel! :D 21/L
2011. jan. 17. 15:19
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi,h irtatok,s h megosztottátok velem ,,élményeiteket'' nagyon kedves tőletek :)
2011. jan. 17. 21:04
 15/15 anonim válasza:
segitsek?
2011. márc. 4. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!