Ideális 13-évesen a 14-15 cm hosszu pénisz?
Figyelt kérdés
Önelégült barmok lécives kimélyenek2011. jan. 13. 20:56
11/24 anonim válasza:
Húhaa ne nagyon vágj fel kis öcsi;) nem is olyan nagy:D korodhoz képest picit nagyobb mint a többieké, de ne hidd hogy majd nagy farkad lesz^^ Van hogy kinek kisebb abban a korban majd később beindul és akinek meg nagy úgy marad;) Nekem se folyton nőtt:D ez nem paradicsom nevelés kisp*cs:) ne vagánykodj a csajod van szöveggel és akkor mivan? másnak is van:) Lehet 20 évesen is marad 15 cmXD én már felnőtt vagyok, de te még álmodozol^^ Van akinek kicsiből lett nagy:D és valakinek maradt az ami van:)
12/24 anonim válasza:
Hát ha a csajának mutogatja b.sszus 13 évesen?? a csaja hány éves 10?? deh ha annak mutogatja az már akkor nem is szűz!! jesszus milyen világban élünk !! 14/L :)
13/24 anonim válasza:
A bnőd jah bocsi elfelejtettem a ;csajod; hány éves???? Áruld már el nekünk öcskös !!! :P
14/24 anonim válasza:
és most ki a szart érdekel őszintén hogy neked 13 és miaz hogy ideális e? és ha nem az akkor mivan? látszik hogy csak fel akarsz vágni, szánalmas suttyó fasszjankó kis pöccs... tucatköcsög lehetsz...
16/24 anonim válasza:
kapjon el az utcán egy csapat b.uzi és erőszakoljon meg!!
nekik ideális lesz ...
17/24 anonim válasza:
mivel most már ekkora, ezért valószínüleg nem fog többet nőni, (ha igen, akkor is csak picit). addig örülj amíg nem vagy 15, utána már ez eléggé kicsi lesz.
18/24 anonim válasza:
Minek ilyennel vagánykodni , én is vagánykodhatnék de nem teszem , de minek vele a csaj úgy sem a pénisz mérete alapján dönt hogy veled lesz , lefekszik veled .Hanem más alapján .
19/24 anonim válasza:
"lécives" "kimélyenek"...
lehet akármekkora a farkad, aki ilyen primitív, az felnőtt korában maximum utcaseprő lesz. akkor meg már nem a méret számít a nőknek...
20/24 anonim válasza:
te kis bu.zi :D tudod akkora egy hülye vagy hogy azt se tudod hogy nem a méret a lényeg hanem az hogy hogyan verik be a szöget.... menny haza-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!