Most lesz az első alkalom a barátnőmmel. Milyen óvszert használjunk?
Valamint, milyen dolgok kellenek még?
Mind a ketten szüzek vagyunk még.
És légyszi, ne oltogassatok.
16/F
16L
Első alkalomra mehet a zöld life styles!
Mikor már jobban megy és belejöttök akkor a nagyobb élvezet kedvéért a szürkét ajánlom...
A lifestyles a legjobb szerintem mert az nemadta meg magát mint a durex vagy a fos masculan vagy társai...És érdemesebb megyőződni róla hogy nincse elszakadva a gumi mielött megtöltöd(tapasztalatból mondom jártam így!!!utána már para hét következett)
Sok sikert!
Terentiusnak!
Szerintem a lifestyles akkor is a legjobb iletve nem annnyira szakadékony mint a többi...
De én ilyeneket már nem használok:):):)
mi a f*sz, én 16 évesen belemrültem a motorok, meg az autók világába, egy percem nem volt csajozni...:S
dehát kinek mi a fontos.
sztem meg várjatok meg még 1 évet, és nem lesz kérdés egyikőtöknek sem milyen gumit használjatok ..
;)
köszi a válaszokat. :))
17:22, kösz, de ennyire hülye azért nem vagyok.
Utcsónak!!!
Azért használni is tudni kell őket!!!
És nemmindenkinek ugyanolyan a farka...
De akkor is life styles a legjobb...én a masculannal élveztem bele a volt csajomba úgy hogy kiszakadt,a durex tartott vagy 10 percig szal a legtöbb időt nálam a lifestyles futotta(30perc után szakadt)...Élvezetes volt...
hát kezdjük már ott hogy normális használattól nem kéne kiszakadnia egyiknek sem...
a masculan szerintem is szar, kézzel tök könnyű volt kiszakítani, ellenben a durex sokkal strapabíróbb szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!