Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most lesz az első alkalom a...

Most lesz az első alkalom a barátnőmmel. Milyen óvszert használjunk?

Figyelt kérdés

Valamint, milyen dolgok kellenek még?

Mind a ketten szüzek vagyunk még.

És légyszi, ne oltogassatok.

16/F

16L

2011. jan. 12. 17:11
1 2
 11/19 anonim válasza:
jah, 17/F
2011. jan. 12. 17:44
 12/19 anonim ***** válasza:

Első alkalomra mehet a zöld life styles!

Mikor már jobban megy és belejöttök akkor a nagyobb élvezet kedvéért a szürkét ajánlom...

A lifestyles a legjobb szerintem mert az nemadta meg magát mint a durex vagy a fos masculan vagy társai...És érdemesebb megyőződni róla hogy nincse elszakadva a gumi mielött megtöltöd(tapasztalatból mondom jártam így!!!utána már para hét következett)

Sok sikert!

2011. jan. 12. 18:15
 13/19 anonim ***** válasza:

Terentiusnak!

Szerintem a lifestyles akkor is a legjobb iletve nem annnyira szakadékony mint a többi...

De én ilyeneket már nem használok:):):)

2011. jan. 12. 18:17
 14/19 anonim ***** válasza:

mi a f*sz, én 16 évesen belemrültem a motorok, meg az autók világába, egy percem nem volt csajozni...:S

dehát kinek mi a fontos.

sztem meg várjatok meg még 1 évet, és nem lesz kérdés egyikőtöknek sem milyen gumit használjatok ..

;)

2011. jan. 12. 18:26
 15/19 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. :))

17:22, kösz, de ennyire hülye azért nem vagyok.

2011. jan. 12. 18:37
 16/19 anonim ***** válasza:
durex arouser.. ugyis az számit hogy tudjátok e használni.. nálam egyszer sem szakadt ki pedig hegesztem rendesen a csajom.Másik meg hogy olvastam már itt nem 1 kérdést hogy szüzeknél kiszakadt stb.. tehát aki hülye az hülye
2011. jan. 12. 22:25
 17/19 anonim ***** válasza:
egyik márkától se legyünk hasraesve ennyire:D nekem pl a "fos" masculan bírta a legjobban. a durex meg a lifestyles szakadt v kiszárított...
2011. jan. 12. 23:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Utcsónak!!!

Azért használni is tudni kell őket!!!

És nemmindenkinek ugyanolyan a farka...

De akkor is life styles a legjobb...én a masculannal élveztem bele a volt csajomba úgy hogy kiszakadt,a durex tartott vagy 10 percig szal a legtöbb időt nálam a lifestyles futotta(30perc után szakadt)...Élvezetes volt...

2011. jan. 13. 18:54
 19/19 anonim ***** válasza:

hát kezdjük már ott hogy normális használattól nem kéne kiszakadnia egyiknek sem...

a masculan szerintem is szar, kézzel tök könnyű volt kiszakítani, ellenben a durex sokkal strapabíróbb szerintem

2011. jan. 13. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!