Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Melyik kevésbé ciki? 21...

Melyik kevésbé ciki? 21 évesen még szűznek lenni, vagy egy nem annyira szép (mondjuk nem is ronda lánnyal) elveszteni?

Figyelt kérdés
Eddig úgy gondoltam, hogy egy minden tekintetben "jó" csajjal akarom, de már elég idős vagyok, szóval elgondolkoztam a dolgon, hogy alább adom az igényeimet...
2011. jan. 12. 01:53
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Először is hadd gratuláljak az "előléptetéshez"! :D Nem, a kettőnek nincs köze egymáshoz. Az oka az volt, hogy érdekel(t) a filozófia és a spiritualitás, meg általában a többi ember szerint "elvont" dolog.

Megtudhatnám, hogy hány éves vagy?

2011. jan. 13. 14:53
 22/25 anonim ***** válasza:

21:03 vagyok

privát ment

2011. jan. 13. 22:09
 23/25 anonim ***** válasza:
mégsem :) akkor én kérek egy privátot
2011. jan. 13. 22:11
 24/25 A kérdező kommentje:
Írtam tegnap (vagy ma :D)
2011. jan. 14. 21:41
 25/25 anonim ***** válasza:

az felettébb mókás. már csak azt kell kiderítenem, melyik levelezőtársam vagy te. ha vagy olyan kedves, akkor legközelebb jelezd, ezzel időt takarítasz meg nekem.

ui: mondtam, hogy csökkenni fog a %-om

2011. jan. 15. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!