Melyik kevésbé ciki? 21 évesen még szűznek lenni, vagy egy nem annyira szép (mondjuk nem is ronda lánnyal) elveszteni?
Tudom, hogy nem vagyok Don Juan :D Nem is állítottam soha, viszont az igényeimet nem a saját fizikai megjelenésem határozza meg. Amúgy inkább halok meg szűzként, minthogy egy nekem nem tetsző csajjal csináljam.
Peace, gentlemen.
Érdekes volt végigolvasni. Attól tartok többen vannak azon a véleményen, hogy mindegy, csak szóljon... Ez azt mutatja, hogy mennyire igénytelenek és elkeseredettek az emberek.
Vagy azért, mert a véleményektől félnek, vagy azért, mert az élettől félnek. Vagy tényleg igénytelenek.
Ma már 20 felett szűznek lenni ciki dolog.
Szerintem akkor veszti el igazán a szüzességét az ember, amikor szeretkezik, dugással csak a becsületét veszti el.
Ez életfelfogás kérdése. Van 1 mennyiség/teljesítésorientált életfelfogású emberfajta, akinek mindegy, csak lyuk legyen, mindegy mit vesz, csak olcsó legyen, mindegy mit iszik csak üssön, mindegy kivel haverkodik, csak vagány legyen... ez van ma többségben.
Vannak kultúrák, ahol a becsület, emberi érték elvesztése az élet értelmének elvesztését jelenti - akár az élet elvesztését.
Ma már annyian aláadják, hogy 13 évesen a wcben részegen kell elveszteni, meg beszívva a bokorban.
Tiszteletem azoknak, akik képesek uralni önmagukat.
Habár önmagában nem jelent igényességet.
Nem az számít, hogy mikor történik meg, hanem hogy kivel, és mire lehet jutni azzal a kapcsolattal.
21:03 vagyok, pár személyes kérdés, ha akarjátok, privát válasz
kérdező: miért érdekel a papság? honnan tudod, hogy a szüzességed igényesség, és nem szerencsétlenség?
L/22: a férfiak nagy része azért nem tud hosszútávú és tartalmas kapcsolatokat kialakítani, mert a farkuk irányítja őket. tele vannak tesztoszteronnal, meg idióta társadalmi elvárásokkal, ezért minden nőben csak a szexet látják. mivel a nők nagy része szintén társadalmi elvárásból, vagy a magánytól való félelemtől vezérelt, megjátsza magát (van hogy hülyébbnek tetteti magát), hogy egy férfi foglalkozzon vele, és az ilyen viselkedés miatt az átlagférfinak az a képe lesz az átlagnőről, hogy könnyen kapható hülye, aki jól néz ki.
természetesen képesek lennének többre, ha levetkőznék a félelmeiket, meg az arra épülő elvárásokat, és talán intelligensebb emberek, kifinomultabb módon ismerkednének (pl nem a külső lenne az elsődleges), és tartalmasabb, tartósabb kapcsolatokban élnének.
de ez nem fog változni egy darabig. nem is kell mindenkinek egyformának lenni. a baj az, hogy senki sem meri felvállalni magát.
ezért a feltűnő lányok, akiket előnyben részesítenek. ha magaddal szemben nem vagy igénytelen (testileg-lelkileg) akkor nincs értelme magadat okolni valamiért, ami nem rajtad múlik. alábbadni, olyan mint lelki öngyilkosságot elkövetni, mert akkor sem vagy boldog, ha szűz vagy, de akkor sem, ha dugatod magad.
ördögi kör, de van akinek a látszat fontosabb, mint a valódi boldogság.
Ne kövesd el azt a hibát amit a barátom...nagyon rendes fiú különben, csak szégyellette anno, hogy 21 évesen még nem volt barátnője, és nem szexelt, így egy alkalmi kapcsolatban elvesztette a szüzességét...
Most úgy érezzük, mi vagyunk az igaziak egymásnak, és nagyon örültem volna ha én vagyok neki az első...ha velem tapasztal meg mindent...ha csak bennem járt volna...Nagyon szerettem volna.
Ja és még annyi, hogy ne vedd el magadtól azt a boldogságot, hogy egy jó kapcsolatban, szerelemből teszed meg, mert nagyon jó érzés.
19/l
21:03 vagyok
milyen okai voltak? vagy inkább a vallás a szüzesség oka?
már 83%, ível felfelé a karierem...
teljesen mindegy, hogy én hogy látom, mindenkinek úgy kellene látnia ahogy valójában látja, és nem azért maradni szűznek vagy lefeküdni valakivel mert mások azt mondták. ez persze illúzió mert a fiatalok mindig az idősebbektől meg a környezetüktől tanulnak.
meg akármit is mondanak, nem biztos, hogy komolyan gondolják, és úgy is cselekednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!