:/3 hónapja színlelek orgazmust pettingnél. Még mindketten szüzek vagyunk. Elmondjam Neki, vagy összetörne?
15 évesen ? hát gratulálni tudok ... gondolom ez a pasi is idősebb mint te .
amugymeg ne mond el neki mert ahogy tippelem a pasi 17feletti és az gáz hogy nem tud kielégiteni valakit (főleg ha 15 éves )..
még magadnak sem sikerült??
azt sem tudod milyen, de már szexelni akarsz..
mindenképpen beszéld meg vele.
17:11-es vagyok
nem szóltuk le a barátod, de amíg magadnak sem megy, nem tudod mitől jó, hogy mondod meg neki, hogyan csinálja, mitől jó neked?
Hazugságra nem épülhet egy kapcsolat, és akkor még mások is bíztatnak, hogy ne mond el...?! Szerintem mindenféleképpen el kell mondanod. Meg fogod unni a folyamatos színlelést egy idő után... Ha ennyire nem bízol a barátodban,vagy inkább erre se tartod méltónak, hogy elviselje te még nem éltél át orgazmust, akkor lehet nem vagytok egymásnak valók...
Bár, ha igazán szeret, és tévedek (remélem), mégis egymásnak valók vagytok, akkor meg fogja érteni miért tetted. De ahhoz el kell neki mond, hogy még egyedül se sikerült, és csak miatta színlelted (mert gondolom, azért, hogy ne csalódjon...). Lehet, kicsit mérges lesz, de ha nem kommunikáltok, akkor tényleg bukott ügy az egész...:/ Szerintem.
Bocsi, ha kicsit agresszív lett.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!