Múltkor tesóm megkért hogy mutassam meg hogy kell felhúzni az óvszert. De én nem mutattam meg neki. Szerintetek meg kellet volna?
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 19:01
21/38 A kérdező kommentje:
láttuk már egymást meztelenül. és nem kicsi neki ahhoz képest hogy 15 éves.
2011. jan. 3. 08:38
22/38 kovpet válasza:
Láttad már neki erektált állapotban?
Akkor tényleg nem lenne nagy lépés...
De mondom, nincs testvérem, így nem tudom, hogy milyen ez. Anyám van, neki nyilván soha nem mutogatnám...
23/38 A kérdező kommentje:
láttam mert meztelenül alszik , reggel is úgy jön ki a szobából és akkor szokott néha állni neki.
2011. jan. 3. 14:54
24/38 A kérdező kommentje:
most hogy belegondoltam mostanában többször is bejött a szobámba kérdezni vmit miután megfürdött
2011. jan. 3. 15:12
25/38 kovpet válasza:
Biztos bántja valami, csak nem meri megkérdezni. Beszélgess vele.
Csak óvatosan, meg ne ijeszd :)
Az is elég, ha tudja, hogy számíthat rád és bármit kérezhet. Aztán előbb-utóbb megkérdezi majd, ha fontos.
26/38 A kérdező kommentje:
hát az lesz vagy csak remélem feltűnési viszketegsége van és nem más.
2011. jan. 3. 15:56
28/38 A kérdező kommentje:
nem. láttam milyen oldalakon járkál és vagy szex vagy olyan oldalakon ahol csak nők vannak.
2011. jan. 6. 16:04
29/38 anonim válasza:
ok értem
nem lehet h szexre készül és arról akar beszélni??
30/38 A kérdező kommentje:
hát nem tudom de nem akarok rákérdezni mert azért megvan köztünk a bizalom és ezt nem akarom elveszteni
2011. jan. 6. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!