Múltkor tesóm megkért hogy mutassam meg hogy kell felhúzni az óvszert. De én nem mutattam meg neki. Szerintetek meg kellet volna?
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 19:01
11/38 anonim válasza:
inkább mutasd meg neki,minthogy aztán feszkó legyen belőle.
12/38 A kérdező kommentje:
csak attól félek hogy elmondja vkinek és azt hiszik hogy tesómmal verem a f*szom
2011. jan. 2. 19:16
13/38 Funktasztikus válasza:
XD jah az gáz... vagy mondd el neki hogy olvssa el a használati utasitást nem?XD
14/38 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat. azt hiszem nincs itthon használati utasítás mert kidobtam a dobozzal együtt. de megmondom neki keressen a neten.
2011. jan. 2. 19:21
15/38 anonim válasza:
Keresel neki a neten egy videót, vagy csak elmagyarázod, hogy kell. Amúgy elég egyszerű dolog, nem értem mit kell rajta vajon bemutatni.
16/38 A kérdező kommentje:
ugy hogy már használtam nekem is egyszerű. de amikor elöször vettem kotont mind a három darabot itthon próbáltam felhuzni az első nekem se akart sikerülni.
2011. jan. 2. 19:30
17/38 anonim válasza:
Akkor mond meg neki, hogy vegyen ő is kotont, és próbálja meg egyedül, nő nélkül felhúzni. Én is úgy csináltam. Nem mutatni kell ezt, hanem csinálni.
18/38 A kérdező kommentje:
hát ebben igazad van.
2011. jan. 2. 20:31
19/38 kovpet válasza:
Neked kell érezned, hogy mi fér bele.
Nekem nincs testvérem, de ez nem tűnik túl durvának azért.
Meztelenül biztos láttátok egymást. Akkor meg csak egy lépés...
Végülis testvérek vagytok, nem?
Másrészt két hetero tényleg nem szokott egymás előtt felizgultan mutatkozni és gumival szórakozni...
Hát, határeset. De sokkal inkább mutasd meg neki, mint hogy ne tudja ha kell és baj legyen...
20/38 kovpet válasza:
Plusz lehet, hogy hétsó szándékkal kérte. Na nem szexre gondolok, de pl hogy megkérdezze, hogy nem kicsi-e neki. Vagy görbe vagy a franc tudja. Akkor segíthetsz, hogy ne szorongjon ezek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!