Mihez kezdjek most? Nagyon félek!A barátommal 2éve vagyunk együtt,tervezzük hogy lefekszünk ő is és én is szüzek vagyunk.
de anyukámnak nem mondhatom meg mert kitagadnának a családból aszt se tudja hogy van barátom.megtudták még régebben hogy már csókoloztam és 3hónapig nem szóltak hozzám ha szóltak is aszt is csúnyán,flegmán.az a baj hogy anyukám már régebbóta tervezi hogy elvisz nőgyogyászhoz de még sose vitt,mindig csak fenyeget vele.de ha én lefekszek a barátommal aszt megtudja ha elvisz nőgyogyászhoz és ha aszt mondom ne jöjjön be velem az orvoshoz akkor hívja apukámat és ő bekisér hajamnál fogva.
16éves vagyok a barátom 17.
én mindenkép leakarok feküdni a barátommal.
Uhh... Nehéz hasznos tanácsot adni... Ha tényleg ilyen rossz a helyzet, érd el valahogy, hogy vigyen el most nőgyógyászhoz, amíg még szűz vagy. Mondjuk mikor "fenyeget", mondd, hogy jó, vigyen, nem árt tudni, hogy minden rendben van-e. És utána feküdj le vele, nem valószínű, hogy a közeljövőben újra elvinne...
De kell hogy legyen más módszer, beszélned kéne velük!
Istenem....ez az "Elviszlek a nőgyógyászhoz, majd ő megmondja h szűz vagy e még" című dolog csakis 1 dolgot bizonyít: a szülő tudatlanságát. Ugyanis azt a a nőgyógyász sem tudja pontosan megmondani.egy intelligens felnőtt embernek lehetne annyi esze h ezt felfogja. Meg a gyereknek is tök megalázó lehet ilyesmivel odaállítani...
Én csak 1 dolgot nem értek: az orvost köti az orvosi titoktartás, és "ha külön kéred", akkor nem mond el semmit a szülőnek. De ha anyád megkérdezi az orvostól, hogy mi a helyzet, és ő meg azt válaszolja, hogy nem mondhatom meg, mert a kislánya nem egyezett bele hogy felvilágosítást adjak, akkor az anyuka nem vágja le hogy mi a szitu? Hát nyilván azért nem engedi meg, mert van valami titkolnivalója, nem? Kettő pedig, hogyha a szülők ennyire elvetemültek, hogy ilyesmivel elcipelik a lányukat a nőgyógyászhoz, akkor szerintem simán lehet az is hogy ráparancsolnak, hogy engedélyezze az orvosnak hogy az felvilágosítást adjon a szülőknek.nem?
Szal én ezt nem értem h ilyenkor mivan....Am bocs az offért...csak érdekel.
hát jah:D védekezzetek az fontos!!!
de lehet még kicsit fiatal vagy hozzá de lesz ami lesz ! csak okosan!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!