Mihez kezdjek most? Nagyon félek!A barátommal 2éve vagyunk együtt,tervezzük hogy lefekszünk ő is és én is szüzek vagyunk.
de anyukámnak nem mondhatom meg mert kitagadnának a családból aszt se tudja hogy van barátom.megtudták még régebben hogy már csókoloztam és 3hónapig nem szóltak hozzám ha szóltak is aszt is csúnyán,flegmán.az a baj hogy anyukám már régebbóta tervezi hogy elvisz nőgyogyászhoz de még sose vitt,mindig csak fenyeget vele.de ha én lefekszek a barátommal aszt megtudja ha elvisz nőgyogyászhoz és ha aszt mondom ne jöjjön be velem az orvoshoz akkor hívja apukámat és ő bekisér hajamnál fogva.
16éves vagyok a barátom 17.
én mindenkép leakarok feküdni a barátommal.
Akkor minek kérdezed?
16 évesen még túl fiatal vagy hozzá, én is így reagálnék, mint a szüleid. Mert, ha beüt a krakk és teherbe esel, akkor majd az ő gondjuk lesz a gyerek/ abortusz vagy nemibetegség, amit elkaphatsz.
A nőgyógyászok mellesleg nagyon diszkrétek, nem fogják megmondani az anyukádnak, hogy már nem vagy szűz...maximum csak akkor ha egyenesen rákérdeznek
"én mindenkép leakarok feküdni a barátommal."
Ez után a mondatod után nem sok mindent írhatok szerintem!
Szerintem elé elszánt vagy, tedd meg akkor, és lesz ami lesz. Különben a nőgyógyásznak elvileg nem kéne beszélnie, ha te nem akarod...
Konzervatívak a szüleid,nincs könnyű dolgod.Nincs véletlenül egy olyan rokonod akivel jóban vannak és tudna hatni rájuk?Pl elmondhatnák hogy már kezdesz felnőni,ne aggódjanak, mert ha tiltják azzal nincs megoldva semmi!Inkább üljetek le beszélni nyugodtan,ifjúsági nőgyógyászhoz meg úgy tudom egyedül is elmehetsz,akár fogamzásgátlót is ír (nem olcsó 5-6 ezer Ft 3 havi adag),de ezt csak akkor irass,ha rendszeressé válik a nemi életed!Gondolkozz felnőtt fejjel, hamár cselekedni is felnőttként fogsz,védekezzetek.Lehet attól félnek a szüleid,nehogy teherbe ess,óvnak hogy ne essen bántódásod, nehogy csalódj!Mivel nem ismerik a fiútm nem tudják lehet-e benne bízni!Én 18 éves voltam, mikor összejöttünk,a barátom 24 és erre azt mondták:Hú, nem mai gyerek már!-és láttam a szemükben a félelmet,hoyg biztos lefektet majd meg ilyenek.De megismerték ás elszállt a félelmük,megengedték hogy ott aludjak.Mondjuk én már nagykorú voltam!ha látják hogy jól tanulsz,nem romlanak a jegyeid,akkor biztos belemennek hogy legyen barátod!Lehet egy játék is jó lenne:elfogadják a pasidat,a szexet,cserébe jól tanulsz!!Ha betartod amit ígérsz, akkor ők is!De ha a tanulás rovására megy...
Remélem tudtam neked segíteni!
Fenyeget a nőgyógyásszal?
Menj el magad, kísérjen el a barátod. Szüzesség ellenére is van vizsgálat, vagy csak tanácsért menj.
Otthon be is jelentheted, voltam nőgyógyásznál, rendben vagyok :p
anyád álla le fog esni
nagyon féltenek a szüleid, de rosszul mutatják ki
ahelyett hogy riogatnak, sokkal pozitívabban és nyíltan kéne erről beszélniük
legyél te a pozitív és a nyílt, a kedvesség kedvességet szül, az őszinteség őszinteséget, blabla
csak azért mondom, mert az se jó ha lefekszetek, aztán meg emiatt írtó nagy lelkiismered-furdalásod lesz, mert mit gondolnának otthon...
valahogy a családot is rá kéne már hangolni, hoyg 16 vagy
különben nem azért de a 12 évesen szexelők világában én azt mondom az érett 16-os nyugodtan mehet, ha mindent tud, mindent ért
Nőgyógyász nem fog úgy megvizsgálni, hogy közben anyukád is ott áll, neki meg nem mondhatja meg, hogy már nem vagy szűz, csak ha megengeded neki. Barátnőmet is csak akkor volt hajlandó megvizsgálni mélységében is, amikor anyja nem volt bent.
2 évig hogy tudtátok eltitkolni? Meg akkor már minek aggódtok? annyi idő után már azért illik. :)
Egyébként meg AZT és nem aszt.
Két év után, és 16 évesen nem tartom korainak a szexet. 13 meg 14, nem mondom, azokat én beszélem le a leghangosabban, de ez már más.
Ha félsz, hogy a nőgyógyász "leleplez", amit nem szabadna neki, akkor vitesd el magad még azelőtt, hogy lefeküdnél a barátoddal.
Az, hogy "fenyeget" a nőgyógyásszal, mintha az valami büntetés lenne, nagyon rossz dolog, mert így benned egy negatív visszacsatolás alakul(hat) ki a dokival szemben. Holott pedig nőként rendszeresen kell majd nőgyógyászhoz járnod, akár szűrésre, akár mert valami panaszod lesz később.
Ha nem akar elvinni, akkor esetleg találj ki valamit (pl hogy viszket, vagy az uszodában elkaphattál valamit, esetleg felfáztál vagy ilyesmi), hogy ne tudja tovább halogatni a dolgot. Hazudni nem szép dolog, de néha muszáj, csak le ne bukj.
Utána már nem fog kézenfogva vezetni, hanem bármikor visszamehetsz.
16 éves kor felett az orvos nem mondhat rólad semmit a beleegyezésed nélkül a szüleidnek.
Szerintem el kéne mondanod a családodnak, hogy van barátod, és be kellene mutatnod nekik. Mert ha esetleg kiderül véleltenül jogosan nem fognak bízni benned.
Mondjuk, ha nem is tudnak róla a szüleid, akkor nekem nehéz elképzelnem, hogy hol akarjátok megoldani. Nyilván a barátodéknál, de oda is csak hazugság árán juthatsz el.
Megértelek, mert nem lehet könnyű neked a szüleid konzervativitása miatt, de nem a hazugság a megoldás erre a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!