Hány éves korban illik elveszteni szüzességet lányoknak fiúknak?
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 10:17
1/13 anonim válasza:
nincs olyan, hogy mikor "illik". amikor úgy érzed. mondjuk én úgy vagyok vele, hogy azért 16 alatt nem nagyon kéne, érzelmileg is fel kell nőni az ilyen dolgokhoz.
4/13 anonim válasza:
illik csajoknak 16 körül, pasiknak 17
ismerek 22 éves szűz pasit, és senki megnem mondaná hogy szűz, saját kocsija van, külön él a szüleitől, b*szott jól keres.
namostmeg vannak olyanok akik 15 évesen már a fél utcán túlvannak akár srác létükre is de még mindig 7. esek....:D
19/l
5/13 anonim válasza:
Nem védeni akarom a kérdezőt,de a kérdésében az illik szó helyett mi lett volna a jó ? Mert szerintem a"szabad" vagy a "kell" se lett volna sokkal különb.
6/13 anonim válasza:
Nincs olyan,hogy illik. De nyilván ha 13 évesen veszíted el máshogy fogod átélni a szexet, mintha 20 évesen. Én 15 voltam, a mostani párom 21. Sokkal másabbak az élményeink. Ő már felnőttebb volt, amikor először szerelmeskedett én még csak tini.
7/13 anonim válasza:
10:29 talán a "szokták" szó megfelelőbb lett volna.
8/13 anonim válasza:
14 év fölött is csak akkor, ha szerelemből teszed és teljesen biztos vagy abban, hogy akarod. 14 év alatt semmi esetre sem szabad szexelni!!!
9/13 anonim válasza:
Szerintem a kérdező jól tette fel a kérdést,lehet hogy én is így tettem volna.Én azt mondom hogy akkor amikor már úgy érzed hogy menne a dolog rendessen,de én azért mindig 16-18 éves kort szoktam mondani.Hogy miért?Azért mert amikor én 15 voltam a lány 14 és mind a ketten szűzek voltunk,neki estünk egymásnak gondolkodás nélkül és nagyon nem volt jó,nekem se neki se.Bár elvesztettük mind a ketten a szűzeségünket,de nagyon rossz volt az egész.Megbeszéltük hogy most egy darabig hanyagoljuk ezt a dolgot,mert úgy néz ki erre mi még nem vagyunk érettek.3 évre rá ujból összejöttünk,na az ami akkor volt azt már szexnek nevezem.:)Én azt mondom akkor ha már lelkileg felkészültél rá,lehet hogy testileg kivánsz valakit,de lelkileg lehet hogy rosszul fog elsülni a dolog,mert az első nem mindig valami huuu de nagyon frankó.Szerintem 16-18 az ideális.
10/13 anonim válasza:
30 évesen illik de átlag 12 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!