Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek belevihetjük az...

Szerintetek belevihetjük az első előtt a közös zuhanyzást?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok,barátnőm már nem az és úgy beszéltük meg hogy holnap lessz az első szex úgy hogy vacsi utána közös fürdőzés a zuhany alatt,közbe lehet petting,orál is lessz majd köpeny és be barátnőm szobájába ott meggyújtjuk a mécseseket azt utána megtörténik a dolog...én a zuhany miatt azért izgulok eléggé persze szeretném is nagyon mert még teljesen meztelenül nem láttuk egymást és mivel imádom barátnőm illetve nagyon szép és szexy lány így attól tartok hogy elkezdünk a fürdőben vetkőzni és a farkam már úgy fog állni mint a cövek...nem lessz ez a helyzet ciki hogy égbemeredt farokkal állok be barátnőmmel a kabinba?Am ilyenek a fürdőben de inkább a szobában majd mint az esetleges hangok,korai magömlés nem gond?A megfelelő póz az elsőnél a missziinárius vagy a lovagló?Vagy van olyan póz amelyiknél esetleg tovább bírom majd mint fél vagy 1 perc és hasonló idő?Természetesen tudja barátnőm hogy szűz vagyok.

A védelemhez durex love-ot vettünk az jó lessz?

Egyet felpróbáltam csak hogy jó lessz e méret és épphogy jó még hosszban meg vastagságban is az akkor nem csúszhat le aktus közben ugye?Ha bnőmet megkérem majd szépen hogy elősször hogy ő húzza fel nekem a gumit abból nem lehet gond igaz?A kotonhoz ha használunk sikosítót még pluszba milyet érdemes használni?Majd aktus közben mikor érzem hogy elfogok élvezni és gyors leállok majd lassan folytatjuk és ezt 1x2 azt szerintetek megtudjuk csinálni hogy ne élvezzek el vagy érdemes ezt kipróbálnunk hogy összejön vagy sem?Vagy inkább engedjem ki a farkamból a cuccot mikor érzem az orgazmust?

Ezek a kérdéseim fontosak így megköszönném a választ adóknak főleg aki tapasztaltabb ezen a téren!

2010. dec. 30. 02:09
1 2
 11/11 anonim válasza:
szerintem nem nagy cucc ha fel áll a bré zuhany közben legalább észre veszi hogy nem vagy impo
2010. dec. 30. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!