Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátommal másfél éve...

A barátommal másfél éve vagyunk együtt.Nagyon szeretjük egymást.Korai, vagy pedig mehet?

Figyelt kérdés
A barátommal másfél éve vagyunk együtt.Nagyon szeretjük egymást.Ő 17, és pedig 15 éves vagyok.Eddig volt már petting, és szeretnénk már azt is.Nagyon kívánjuk egymást.Az agyam azt mondja hogy még korai, meg azt is hogy mehet..Ő nem siettet, vár rám akármeddig, de azért jó lenne.Nemtudom mi legyen..
2009. jan. 25. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem másfél év alatt már eléggé meg lehet ismerni a másikat egy ilyen komoly dolog megtételéhez:)Az a legfontosabb,hogy testeddel-lelkeddel egyaránt akard,hogy megtörténjen,egyszóval légy maximálisan felkészülve rá!Amíg csak egy hangyányi kétséged is van,NE csináld!

Ja,és ne felejtsetek majd el védekezni:)

2009. jan. 25. 18:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Remélem az első hozzászóló olyan alapon írja ezt, hogy tudja, ha valaki nagyon akar valamit, azt véghez is viszi.

Nagyon korai (19 éves korodig még bőven ráérnél), túl sok mindent nem tudtok a szexről, nem is tudhattok még.

Arról nem is szólva, hogy egy 15 éves képtelen lesz igazán élvezni a szexet, és ez esetleg később zavarokat eredményezhet (aki azt írta eddig, hogy nincs orgazmusa, az mindig fiatalon vesztette el).

Rossz kép fog kialakulni a testiségről, és 99% hogy megbánod. Talán nem most, talán nem utána, de majd évek múlva.

2009. jan. 25. 18:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez igy van, ha kicsit is kételketsz benne, hogy akarod e vagy nem akkor ne csináld!100%-osan akarnod kell, az elso nagyon fontos az életedben, akár az egész szexuális életedet befolyásolja! Ha még nem érzed magad felkészultnek akkor inkább csak kényeztessétek egymást, az is nagyon jo tud lenni!
2009. jan. 25. 18:09
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) éshát..várunk még..19ig nemhiszem hogy kibirjuk:D de várunk..:)
2009. jan. 25. 18:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Amilyen idpontokat lehet hallani manapság a fiú 17 lány 15 nem is tűnik vészesnek. Elképzelhető, hogy elég érettek vagytok rá, vagy legalábbis úgy tűnik.

Szerintem, hogy kinek miért nincs orgazmusa, az nem feltétlen csak a szüesség elvesztésének az időpontja befolyásolja, sokkal inkább hogy hogyan történt meg.

Másfél éves kapcsolat gimis korosztályban már tartós kapcsolat, és ha szeretet van akkor akár mehet is.

Azért egy hang azt súgja várj míg 16 leszel :)

2009. jan. 25. 18:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem megkérdezni, a fiú szűz-e még? Remélem igen. Mert a buzdtó tanácsomat csak akkor tartom fenn :)
2009. jan. 25. 18:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen, még szűz. Első kapcsolat neki is , nekem is:)
2009. jan. 25. 18:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát nézd ha te nem félsz ettől az egésztől akkor nyugodtan. :) de fő a védekezés!!!!!!!!!!!!
2009. jan. 25. 19:13
 9/10 anonim válasza:

A 2. hozzászólónak!Én 18 voltam amikor elvesztettem a szüzességem!Akartam is,fel is voltam rá készülve,mégsem volt orgazmusom nagyon sokáig....és nem csak azzal a fiúval próbálkoztam....a mostani páromig soha nem volt orgazmusom és vele is nehezen jött össze....tehát nem attól függ h később nem tud elélvezni,h túl hamar vesztette el!

A kérdezőnek!Valóban szép idő ennyi idős korban a másfél év...De ha igazából szeretnéd és fel lennél rá készülve,nem itt kérdeznéd meg h jó ötlet e!Ha a gondolkodásod elég érett ehhez akkor hajrá!De ne azért csináld mert a többi barátnőd már túl van rajta!!!Csak magadra és a párodra gondolj!

2009. jan. 26. 15:50
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. jan. 26. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!