Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Létezik olyan 20-on éves...

Létezik olyan 20-on éves lány, aki érzelmes, romantikus, és a szűz fiúkra bukik?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 17:27
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:23

"Semmi gond, elvégre csak beszélgetünk :) Nyilván 16 éves koromban nem voltam vele tisztában, hogy mégis milyen fiút érdemes választani, naiv is voltam, tapasztalatlan is."

Abból, hogy valaki szexuálisan tapasztalatlan, nem következik, hogy érzelmileg naiv volna.

"A tapasztalatot nem úgy értettem, hogy fűvel fával össze kell feküdni, nekem 3 komoly kapcsolatom volt azóta. Egy komoly kapcsolatba beletartozik a sex is, azaz aki szűz, annak még nem volt lelkileg sem komoly kapcsolata."

Mégis miért vagy abban annyira biztos, hogy aki még szűz, annak még soha nem voltak komoly, hosszan tartó érzelmei?

"Nálam ez már probléma, de nyilván 20 évesen nem okvetlen keres az ember egy életre társat."

Márpedig nálam az úgy nem működik, hogy összejövök valakivel, és tudom előre, hogy most csak azért vagyok vele, hogy legyek valakivel, és eltöltsem vele az időt, amíg nincsen jobb. Egyszerűen nem működik nálam az az elv, hogy "amíg nincsen ló, addig jó a szamár is". Egyszerűen ez nem nekem nem menne. Az meg, hogy 20 évesen nem keres egy életre társat. De nem is zárja ki senkivel sem, hogy ővele szeretne családot.

"Kedves Kérdező: az, hogy egyetlen emberrel lenni életed során onnan jött, hogy komoly kapcsolat alatt én már akár a házasságot értem. Több éves kapcsolat persze lehet így is, de én már nem vállalnám be."

Tehát, ha jön egy férfi, és beleszeretsz, tökéletes összhangban vagytok, majd kiderül, hogy esetleg még szűz, csak azért otthagynád, mert benned van valamiféle aggodalom?

"Egy szűz ember viszont csak a párjától tanulhat, de ha ő is tapasztalatlan, akkor lehet sok dologból kimaradnak."

Ez megint teljesen logikátlan dolog. A világon minden ember tudja azt, vagy legalábbis érzi, hogy mi a jó neki testileg, hogy mire vágyik. Ha megtalálja hozzá a megfelelő partnert, akkor miért kellene, hogy bármelyikük is tapasztalt legyen? Vagy ettől miért maradnának ki bármilyen jóból is? Hiszen mind a ketten érzik, hogy testileg mire vágynak. És elmondhatják egymásnak, megvalósíthatják a vágyaikat.

2010. dec. 28. 15:49
 32/32 anonim ***** válasza:

Sztem hogy ha pont szűz fiúkra bukik az mint ahogy előttem is mondták egy fétis lenne.

Ha megkedvel úgyse számít, hogy szűz vagy-e vagy sem.

Én pont a napokban filóztam amúgy ezen mert van egy srác akit nagyon kedvelek, és anno tudtam h 19 évesen még szűz volt, pff.. pedig mekkora arca van amúgy :D:D

Nah és azon filóztam ha sikerülne, és összejönnénk, és kiderülne, hogy még mindig szűz akkor mit csinálnék.

Semmit. Amikor odaér a kapcsolatunk leteperem vagy ő teper le és kész.

Nem tudom mit számít ez, max. általam utána meg együtt fedezünk fel meredek dolgokat :D:D

20/L kevésbé érzelmes- csak akkor lesz az ha megvan a bizalom, szereti a romantikát, és nem érdekli hogy szűz-e az illető.

2010. dec. 31. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!