Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Létezik olyan 20-on éves...

Létezik olyan 20-on éves lány, aki érzelmes, romantikus, és a szűz fiúkra bukik?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 17:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

25/N

Nem ellenkezni akarok csak én is saját véleményemet osztanám meg a válaszodból. Te nem építenél szűz fiúra komoly kapcsolatot, legyen úgy:) Én viszont nem építek olyanra komoly kapcsolatot aki már jártas, ez a saját véleményem. Ok: mivel én olyan életet élek ami nem annak megfelelője. Valamint aki már szét terpesztett pár férfinak és minél többnek annál tudtalan a komoly kapcsolatról. Amiért nem tudott magának megfelelő párt választani az azt jelenti, hogy nem ért hozzá. Minél több annál tudatlan, csak a szexben lehet tapasztalt. De mivel fiatalabb jogsival jobban vezetek mint akinek már régóta, ez is bizonyítja hogy nem kell tapasztalat hogy jobban csináld:) Ez így van:) Ha neked úgy jobb akkor legyen úgy, én másbban hiszek és hiszem nem vagyok ezzel egyedül.

2010. dec. 27. 19:14
 22/32 anonim ***** válasza:

25/N vagyok :)

Semmi gond, elvégre csak beszélgetünk :) Nyilván 16 éves koromban nem voltam vele tisztában, hogy mégis milyen fiút érdemes választani, naiv is voltam, tapasztalatlan is. A tapasztalatot nem úgy értettem, hogy fűvel fával össze kell feküdni, nekem 3 komoly kapcsolatom volt azóta. Egy komoly kapcsolatba beletartozik a sex is, azaz aki szűz, annak még nem volt lelkileg sem komoly kapcsolata. Nálam ez már probléma, de nyilván 20 évesen nem okvetlen keres az ember egy életre társat.

Kedves Kérdező: az, hogy egyetlen emberrel lenni életed során onnan jött, hogy komoly kapcsolat alatt én már akár a házasságot értem. Több éves kapcsolat persze lehet így is, de én már nem vállalnám be.

Egy szűz ember viszont csak a párjától tanulhat, de ha ő is tapasztalatlan, akkor lehet sok dologból kimaradnak.

2010. dec. 27. 19:23
 23/32 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy csak beszélgetésként vetted. Nem is akarlak ezért leszólni, meg nem ítélkezhetek senki felett se:) csak saját meglátásomat írtam. Hát a véleményünk biztos továbbra se fog egyezni:) de nem nézem ezt háborúnak, így élünk. Elfogadom a rosszat és a jót, és kerülöm a rosszat.
2010. dec. 27. 19:40
 24/32 anonim ***** válasza:

19:40:

Megkérdezhetem hány éves vagy? :) Köszönöm

25/N

2010. dec. 27. 19:52
 25/32 anonim ***** válasza:
Gondolom egy fiatalnak gondolsz, aki 18 se múlt el. Ha idősebbnek akkor éretlennek tartol. 25 leszek hamarosan, nem sokkal fiatalabb mint te, majd veled egy idős. Jellemem kedves, komoly, őszínte, értelmes (mondták is), nem szoktam büszkélkedni, másokat nem bántok meg. De viszont nagyon vídám típus vagyok és ebből fakadoan sokszor komolyságom hazutolom meg, de ez megtévesztő egyeseknek. Csak nagyon szeretem a humort, de mindig észnél vagyok. Ha kijellemzéshez kérted a korom akkor szívesen meghallgatom, érdekel milyennek látol (bármit mondhatsz nem sértődöm)
2010. dec. 27. 20:15
 26/32 anonim ***** válasza:
itt vagyok :) 22/L vagyok, lehet, hogy szánalmasan hangzik, de csak szűz fiúkkal kezdenék, ugyanis én is az vagyok még. Nem tehetek róla, félnék is a tapasztaltabbaktól, meg valahogy taszítanak. És a tipikus alfahímektől is kiráz a hideg.
2010. dec. 27. 20:44
 27/32 anonim ***** válasza:

Nem, 20 felettinek gondoltalak amúgy, de csak a kíváncsiság vezérelt, eszemben sincs megpróbálni kielemezni ennyi alapján. Szeretek minden esetből és véleményből tanulni, de így közel egyidősen még érdekesebb a dolog :) Én így utólag visszagondolva 18 évesen sokkal érettebbnek hittem magam, mint most :D aztán ez szép fokozatosan megdőlt, mikor rájöttem, mennyi új dolgot/mentalitást nem ismerek még :) A legfontosabb viszont szerintem az, hogy semmit nem bántam meg a múltamban, és mindennek megvolt a maga helye, ideje :)

Ui.: szegény Kérdező, lassan elkanyarodunk a témától :))

25/N

2010. dec. 27. 20:52
 28/32 anonim ***** válasza:

Kár hogy nem jellemztél, érdekelt milyen vagyok ismeretlen szemszögéből, de jó így is. És annak viszont mégjobban örülök, hogy így megnyíltál:) mert igaz más karakter vagy, de rendes, értlmes is.

22/L az nem szánalmas, hanem szerintem korekt. Írj a kérdezőnek priváton, talán örülni fog neki:) Ám írhatsz nekem is ha szeretnél, keresem a párom. Hát lehet ciki, de azért írtam itt mert én is az vagyok:P mondtam, hogy komoly, őszínte vagyok, meg hogy más a véleményem. De hát ilyenek születtem, nem célom nőket hódítani, nekem egy kell akit szerethetek. Kitartok ezen véleményen.

2010. dec. 27. 21:18
 29/32 anonim ***** válasza:

21:18:

annyit azért most elárulok, nem tudom miért, de azt hittem nő vagy, most esik le, hogy nem :))) férfiak szemszöge nyilván más!

25/N

2010. dec. 27. 21:27
 30/32 anonim ***** válasza:

csak kort kértél^^ hát igen, ha lány lennék ezekel a tulajdonságokkal ragadnának a fiúkXD

Nah de a kérdező, már ideges lesz hogy nem a kérdésre válaszolunkXD válaszom: léteznek, csak nagyon kevesen.

2010. dec. 27. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!