Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Létezik olyan 20-on éves...

Létezik olyan 20-on éves lány, aki érzelmes, romantikus, és a szűz fiúkra bukik?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 17:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Az én első barátom 20 éves volt, amikor megismerkedtünk és szűz. :) Nagyon örültem neki, hogy szűzet fogtam ki, mert legalább nem hordozott semmiféle betegséget (pl.: HPV vírus, clamydia stb.). Sajnos a mostani barátom sok lánnyal volt már, ha előre tudtam volna (teljesen ismeretlen volt), akkor soha nem jövök vele össze, mert lehet, hogy hordoz betegséget. :S De már késő, mert szeretem....
2010. dec. 27. 17:41
 12/32 A kérdező kommentje:

ma 17:41

Kitaláltál már az STD-teszteket.

2010. dec. 27. 17:43
 13/32 anonim ***** válasza:

Ebből megismerheted SP-t:

http://www.youtube.com/watch?v=nmRv8tdWwfY

Az első válaszra kérdeztél, SP egy gyökér kis 20 éves nyomi...:)

2010. dec. 27. 17:49
 14/32 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Mégis ki választ ez alapján párt egyrészt, másrészről, ha fantáziálok,akkor azt nem szűz fiúkról teszem, de mint mondtam nem ez alapján választok párt és ebből előnyt nem tudsz kovácsolni.
2010. dec. 27. 17:49
 15/32 anonim ***** válasza:

17:41

Kedves amit írtál, de azt már nem tartom fernek ha valaki úgy keres szűzet, hogy ő már nem az:S ilyen alapon mehetek mindenkivel és csak szűzeket, ez már oltás. Én úgy vagyok, hogy egy szűz igényelheti, mert ő is olyan. Nah de nem akarok ezzel vitába szállni, lehet megérdemled, mert te igazit keresed, legyen. Csak az röhejesnek tartom, ha egy k_rva szűzet keressen magának vagy akár a nagy Casanovák szűzet. Mert sok férfi kiéli magát aztán szűzre csurgatja a nyálát, a rendes fiúk meg sokkal inkább k_rvákba botlanak:S remélm érthető volt és nem provokatív

2010. dec. 27. 17:57
 16/32 anonim válasza:

Elsőnek teljesen igaza van :D

Amúgy nem tudom,nekem nem előny ha szűz.

2010. dec. 27. 18:22
 17/32 anonim ***** válasza:
89%

Kérdésedre válaszolva :) azért nem mernék szűz fiúra komoly kapcsolatot építeni, mert akár fiú, akár lány az illető, akkor is tapasztalatokra van szüksége. Szerintem nem egészséges egész életünkben összesen egy emberrel sexelni. Ettől még nem vagyok ribanc, csak saját példámból is tudom, hogy minden kapcsolatomból mást tanultam. Legyen ez akár a sex terén, akár másban. Ki kell forrni mindenben.

25/N

2010. dec. 27. 18:52
 18/32 A kérdező kommentje:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:52

Nos, már megint megfutottuk ezt a kört.

Nem értek egyet.

A magam részéről nem megyek a mennyiségre, hanem a minőségre. Ha egyszer megvan a nő, akivel boldog vagyok, akkor azt a kapcsolatot addig viszem, amíg csak lehet. És nem lenne bennem semmilyen negatív érzés amiatt, hogy nem lehettem együtt más nőkkel. De milyen dolog már ez, hogy "nem egészséges"? Nem mindenkiben él a folytonos vadászösztön.

2010. dec. 27. 18:57
 19/32 A kérdező kommentje:
Jah, egyébként, ha jobban végiggondoljuk: szó sem volt arról, hogy egész életében valaki egyetlen emberrel legyen. Mégis hogy jött ez ide?
2010. dec. 27. 19:03
 20/32 anonim ***** válasza:
Az előző barátomnak már legalább 10 barátnője volt, ő most 30 éves. Semmilyen baja nincs, minden évben többször megy vért adni, és olyankor kiszűrik az ilyet.
2010. dec. 27. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!