Létezik olyan 20-on éves lány, aki érzelmes, romantikus, és a szűz fiúkra bukik?
ma 17:41
Kitaláltál már az STD-teszteket.
Ebből megismerheted SP-t:
http://www.youtube.com/watch?v=nmRv8tdWwfY
Az első válaszra kérdeztél, SP egy gyökér kis 20 éves nyomi...:)
17:41
Kedves amit írtál, de azt már nem tartom fernek ha valaki úgy keres szűzet, hogy ő már nem az:S ilyen alapon mehetek mindenkivel és csak szűzeket, ez már oltás. Én úgy vagyok, hogy egy szűz igényelheti, mert ő is olyan. Nah de nem akarok ezzel vitába szállni, lehet megérdemled, mert te igazit keresed, legyen. Csak az röhejesnek tartom, ha egy k_rva szűzet keressen magának vagy akár a nagy Casanovák szűzet. Mert sok férfi kiéli magát aztán szűzre csurgatja a nyálát, a rendes fiúk meg sokkal inkább k_rvákba botlanak:S remélm érthető volt és nem provokatív
Elsőnek teljesen igaza van :D
Amúgy nem tudom,nekem nem előny ha szűz.
Kérdésedre válaszolva :) azért nem mernék szűz fiúra komoly kapcsolatot építeni, mert akár fiú, akár lány az illető, akkor is tapasztalatokra van szüksége. Szerintem nem egészséges egész életünkben összesen egy emberrel sexelni. Ettől még nem vagyok ribanc, csak saját példámból is tudom, hogy minden kapcsolatomból mást tanultam. Legyen ez akár a sex terén, akár másban. Ki kell forrni mindenben.
25/N
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:52
Nos, már megint megfutottuk ezt a kört.
Nem értek egyet.
A magam részéről nem megyek a mennyiségre, hanem a minőségre. Ha egyszer megvan a nő, akivel boldog vagyok, akkor azt a kapcsolatot addig viszem, amíg csak lehet. És nem lenne bennem semmilyen negatív érzés amiatt, hogy nem lehettem együtt más nőkkel. De milyen dolog már ez, hogy "nem egészséges"? Nem mindenkiben él a folytonos vadászösztön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!