Lehet valaki úgy terhes hogy még nem menstruál?
Mert mondjuk már megérett a pete, és pont most jött volna meg neki először. Nem, nem én vagyok, csak érdekelt a dolog :)
Hogy ELVILEG megtörténhet?
Hát honnan tudja, hogy megérett a petéje?:)
Honnan tudja, hogy meg fog neki jönni? (ha még eddig nem volt meg neki, honnan is tudhatja, hogy mit kell éreznie a menstruáció előtt)
gumi nélkül sexelni mindig kockázatos!
max állandó partnerrel csinálna ilyet az ember gumi nélkül.... amennyiben a lány tablettát szed...
gondolkodjatok már légyszíves...
és ne döljetek be a pasi hülyeségének.. mert aztán 16 évesen lehetsz anyuka, ami hidd el nem olyna boldog dolog ám...
33éves pasi vagyok
Igen lehet:) Pont úgy, ahogy leírtad. Éppen peteérése van, és kb. két hét múlva megjönne az első menzesze, de a szex és a megtermékenyülés közbeszól.
Bár teszem hozzá, állítólag az első vérzéseket általában nem előzi meg peteérés. Mondjuk ezt pszichológia könyvben olvastam, és szakkönyvben nem néztem utána, szóval semmiképp sem hagyatkoznék rá:)
Meg hát a biológia sosem kiszámítható:))
ÁÁÁÁÁÁÁ!!!
A legtöbb lány 12-13 évesen már menstruál.
Hány éves lányról van szó???
Agyam eldobom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!