Mennyi az esélye annak, hogy valaki menstruál és közben terhes?
Létező jelenség,de ritka és ezáltal kevés rá az esély.
Ezen az oldalon fogsz találni olyat,aki így járt, én is íilyen vagyok,de ez tényleg ritka.
Nekem a legelső mensi jött meg (az a bizonyos nemvárt), de előtte már volt pozitív tesztem.
Terhesség alatti menstruáció NINCS. Hiszen a menstruáció azt jelenti, hogy leválik az EGÉSZ méhnyálkahártya, amiben terhesség alatt megtapadnak a babák. (Beágyazódáskor).
Terhesség alatti vérzés (havonta) létezik, de ez sokkal kisebb mennyiség, mint amennyi egy normál menstruáció alatt előfordul.
Azoknál a nőknél, akik hosszú évekig szednek fogamzásgátlót, lecsökken a vérzés mennyisége, így ők nem veszik észre a különbséget egy normális menstruáció és e között a kisebb vérzés között.
Hogy Neked mitől vannak a tüneteid, hát passz...
Ha a teszted negatív, akkor talán érdemes orvoshoz fordulni, nehogy valami más betegség előjele legyen.
Minden jót!
15:02 vagyok
Egyet értek egyik előzővel, peteérésnek lehetnek ilyen tünetei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!