Egy nagyon is tapasztalt, mondjuk 20 év körüli fiúnak nagyobb élvezetet jelent amikor egy neki kiszolgáltatott monjuk 16 éves, félénk, kislánnyal csinálja?
"engem nem az vonzana, hogy félénk, hanem az, hogy valamiben én vagyok neki az első. (ha az vagyok...) tehát itt nem az a lényeg, hogy ő remeg, hanem az, hogy valami olyan jön neki tőlem, amilyet még nem érzett."
ááá...igen nagyon köszönöm.pontosan erre voltam kíváncsi hogy szexuális és érzelmi töltetű is lehet adolog egy fiú számára. :)
és az mit jelent?
egyébként miért csinálod?
"A kérdező kommentje:
igen. de mondjuk szex közben vagy bármilyen szexuális eggyütlét közben. ha a fiú simogatja a lányt vagy csókolgatja a nyakát. akkor ellehet érni a lány ne féljen.de nem ez a lényeg. hanem hogy a fiúk élvezik-e amikor egy lány olyan.és hogy úgymond "meg kell védeni őt hogy biztonságban tudhassák magukat"."
Csak a saját nevemben tudok nyilatkozni: igen, szeretem.
De ez alapján éppen az a lényeg, hogy amikor mellettem van, akkor nem remeg, és nem fél. Meg nem is látszanak rajta a félelem tünetei sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!