Lett már valaki aki szűz terhes?
Figyelt kérdés
Mert ugye mindig ezzel riogatnak, hogy már az első együttléttel is teherbe lehet esni, de én nem konkrétan behatolásra, hanem pl ujjazásra gondolok, hogy valahogy belékerült a sperma. Mert ugye a szűzhártya nem is egy hártya, hanem lukacsos.2010. dec. 19. 13:40
11/15 anonim válasza:
mesterséges megtermékenyítésnél lehet
12/15 anonim válasza:
igen, volt egy csaj nem is olyan rég külföldön aki szűz volt(vizsgálat kimutatta) és csak beleélveztek a szájába.nem én találtam ki!!!!!!!!!!!!
L*-*
13/15 anonim válasza:
épp most magyaráztam el egy előzőben..itt röviden leirom, hogy ha a srác ujján van sperma és utána dugja be, nem lehetsz terhes, mivel a spermiumok nem egészen 1 másodperc alatt elhalnak levegővel érintkezve
14/15 A kérdező kommentje:
Szóval elpusztul? Én is így tudtam, ezért írtam ki ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_.. , de eltérő válaszok jöttek...
2010. dec. 21. 20:35
15/15 sasna válasza:
hat azért 1 mp alatt nem pusztul el.. jobb az ilyesmikkel vigyázni.. veled történt ez? csinalj tesztet, ha félsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!