Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehet-e Lidokain spray-t...

Lehet-e Lidokain spray-t használni nőknél sex közben fájdalomcsillapítás érdekében?

Figyelt kérdés
A civilizált válaszokat előre is köszönöm!
2010. dec. 15. 17:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miért milyen az eset? Lóval történik? Ha még nem történt meg, honnan tudod, hogy fájni fog?
2010. dec. 15. 18:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha ilyen baj van akkor a fájdalomcsillapító nem megoldás, akkor orvoshoz kell menni.
2010. dec. 15. 18:59
 13/15 nielindi ***** válasza:
befújkálod lidokainnal, nemhogy fájni nem fog neki, érezni sem fog semmit.de ti tudjátok. orvoshoz menjen el elöbb, ha testi probléma akkor a doki megmondja. ha agyi dolog, akkor neki/nektek kell megoldania/megoldanotok.
2010. dec. 15. 19:04
 14/15 anonim válasza:
ezen mindenki átesik. Szinte mindenkinek fáj. Nekem is, borzalmas volt, bevallom h még el is bőgtem magam, de olyannal voltam akit szerettem, és így elviselhetőbb volt. Felesleges a fájdalomcsillapítás. A természet úgy alkotott meg, h ennyit kibírsz.
2010. dec. 15. 20:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Nemtudom, nekem egyálalán nem fájt az első...
2010. dec. 16. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!