Nem a mostani párommal feküdtem le először. Együtt voltunk 3 hónapja, és szeretkezés közben nagyon erősen magához szorított, úgy csináltuk, és olyan fájdalmam lett, h utána fél óráig görcsökben feküdtem. Lehet, hogy tőle vesztettem el a szüzességem?
Ez annyira .. áh... ha én most megdugatom magam 5 pasival és az egyik se tudja átszakítani a szűzhártyám akkor még szűz lennék?
Kedves kislányom, az elsővel veszítetted el, mert onnantól, hogy pénisz jár a p*nádban már nem vagy szűz...
Nem kell ennyire kisarkítani a kérdést, nem hitte, hogy eddig szűz volt, csak arra gondolt, hogy most szakadt át ténylegesen, erre írta a szüzesség /tényleges, fizikális/ elvesztését.
Egyébként - kedves felvilágosult társaim - előfordul, hogy a szűzhártya annyira rugalmas, hogy csak a sokadik behatolás során szakad, na ez itt is előfordulhat, de én is inkább arra gondolok, hogy a méhszájadat érte el.
Kedves utolsó kommentelő,köszönöm!
végre egy normális és értelmes ember,nem egy olyan aki egyből neki esik a másiknak minden ok nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!