Tudom, hogy ez idiótaság és sok ilyen kérdés volt, de szerintetek? Pontosabban a farokméretről lenne szó?! :D
Mar hosszu ideje aggaszt, hogy kicsi a peniszem... azaz "nyugalmi" allapotban 6-7 cm, mig izgatott allapotban, tehat ha erekcio van, akkor kb 14.. Tudom, hogy mekkora baromsag ez a merosdi, de engem nagyon aggasztott! Es igy nem merek egy lannyal sem kapcsolatot letesiteni, mert ekkora "szerszammal" gondolom, hogy nem sokra tudnak menni, max jol kirohogne! Gyozzetek meg az ellenkezojerol!
A karorvendok kimeljenek! :)
Es 19/F
Boldogulni fogsz vele! Nem olyan kicsi az! Ne szorongj
emiatt, én tudom, hogy az mi, azember kikészül bele. Igenis,
minden rendben. Nem lesz semmi problémád vele! Igyekezz
olyan kiscsajt találni, akivel jól beleestek egymásba és
akár el is mondhatod neki, hogy mitől félsz. Ő meg fogja
érteni és segít, mert szeret téged! Rendben van az a 14 cm,
ne nyugtalankodj! S ha arra kerül a sor, védekezzetek!
Köszönöm szépen!! :)
Remélem, hogy minden rendben lesz majd, es a partnerem, nem csinál belőle problémát... Ha meg igen, akkor semmi keresni valója velem!
Ha arra kerül a sor, persze, hogy védekezünk!
Habár a vastagsággal is van némi probléma, igy nem biztos, hogy az óvszernek hasznát veszem, de majd meglátjuk.... !
Az óvszer is különböző méretekben kapható. Ki kell tapasz-
talnod, hogy Neked melyik a legjobb. Képzeld, én egyszer
túl nagyot vettem, s amikor használtuk, az történt, hogy
ejakuláció után kihúztam a punciból a farkamat, az óvszer
meg (tele a spermámmal) bent maradt! Őrült sebességgel nyúltam be érte, szerencsére sikerült kivennem, a sperma
benne maradt. Megúsztuk!
Kb 11 cm... legalabbis a meroszallag annyit mutatott! :D Szoval nem valami.... :S
Az tudom. Majd kiserletezek... Koszi.
A te eseted viszont eleg kellemetlen... De szerentse, hogy nem lett semmi "komolyabb" problema! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!