Tudom, hogy ez idiótaság és sok ilyen kérdés volt, de szerintetek? Pontosabban a farokméretről lenne szó?! :D
Mar hosszu ideje aggaszt, hogy kicsi a peniszem... azaz "nyugalmi" allapotban 6-7 cm, mig izgatott allapotban, tehat ha erekcio van, akkor kb 14.. Tudom, hogy mekkora baromsag ez a merosdi, de engem nagyon aggasztott! Es igy nem merek egy lannyal sem kapcsolatot letesiteni, mert ekkora "szerszammal" gondolom, hogy nem sokra tudnak menni, max jol kirohogne! Gyozzetek meg az ellenkezojerol!
A karorvendok kimeljenek! :)
Es 19/F
Ertettem! Koszonom a valaszt!
Azert 1-2 lany is irhatna, hogy ok mit szolnanak, ha a baratjuknak ekkora lenne! :D
14 cm nagyon is eleg, ha hosszabb lenne akkor nem tudnad tovig betolni. A szukebb noknel meg elonyosebb is.
18 f/karpatalja
De ahogy tudom a vastagsag is sokat szamit. Nallam azzal is van némi gond. Na de sebaj... Legalabb megnyugtattatok, hogy hasznat lehet venni! :D
Koszi a valaszt :)
Az én barátomé is körübelül akkora. Ha leborotválod a szőrt nagyobbnak tűnik.
23/L
Ha tudod használni akkor nem lesz vele gond ( főleg hogyha figyelmes meg szenvedélyes vagy mellé).
Nincs baj a méretével, barátomé 1-2 centivel nagyobb csak és kényelmetlen is néhány pózban :S bár minden lány más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!