Mért van az h én izgatom a barátnőm ő pedig ezt nem viszonozza? Félénk még vagy.. Nem tudom egy kis segítséget kérhetek? Am mind a ketőnknek az elsők vagyunk a sexig méég nem jutottunk el de az méég ráéér.
Figyelt kérdés
2009. jan. 17. 22:13
1/10 anonim válasza:
Mond neki hogy Te is szeretnéd átérezni amit Ő érez!
Mond meg neki nyíltan.
2/10 anonim válasza:
hanyszor fordult mar elo h o nem viszonozta? eset;eg kerd meg. de xtem o is tudja h kene viszonozza csak lehet h meg gyujti a batorsagot.
3/10 A kérdező kommentje:
hát szerintemis valami olyasmi lehet a dologban mert ha sms-t irok neki h nem e okoztam neki fájdalmat vagy vmi akkor irja h nem épp elenkezőleg és "szeretnélek én is egy kis élvezetben részesíteni" csak még idáig nem jutott el, de nem sietek ami késik nem múlik.És egy ijen gyönyörű barátnő melett ráérek.
2009. jan. 17. 22:27
4/10 anonim válasza:
Ez jó hozzáállás. Ne aggódj, rá fogja szánni magát. Ösztönözheted azzal, hogy megmondod neki, hogy jól esne neked ez meg az, vagy odavezetheted a kezét ahova te szeretnéd. És ha csinált valamit, ami neked jó volt, akkor mondd meg neki, így talán gyakrabban fogja azt kipróbálni.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindnekinek, ha valakinek van méég hozzászólása várom bizalommal.
2009. jan. 18. 11:24
6/10 anonim válasza:
Csak várj, semmiképp se eröltesd. Én azt sem javaslom, hogy túl gyakran odahúzd a kezét, mert megijesztheti. Nem hiszem, hogy sokat kell rá várnod, és majd magától fog meglepni:)
7/10 anonim válasza:
Szia! Mi is így voltunk ezzel. (Lány vagyok.::)) Én is félénk voltam, habár boldoggá akartam tenni a párom. Nálunk ügyesen megoldotta a dolgot, vezesd oda a kezét. Nagyon jól állsz hozzá a dologhoz, a legfontosabb, hogy ne nagyon erőltesd! De idővel Ő sem bír majd magával! Sok sikert:)
8/10 A kérdező kommentje:
Szerelmes vagyok, elöttem az élet minek siessek!
2009. jan. 18. 14:28
9/10 anonim válasza:
A válasz kommentjeid nagyon aranyosak. Amúgy valószínüleg tényleg fél kicsit.. Feloldódik idővel. Pusz.
10/10 anonim válasza:
Aranyos vagy, hogy nem akarod erőltetni és biztosan nagyon szereted a barátnőd. Ne aggódj, idő kérdése az egész, csak félénk. Nálunk is ez volt, ő 1 hónap után kényeztetett, de én csak a 6 hónap múlva éreztem, hogy felkészültem erre. Az első szeretkezésre pedig másfél év után került sor. Nálunk is mindketten az elsők voltunk egymásnak. Ez a kapcsolat 5 éve és 6 hónapja tart, jól működik, nekünk bejött ez a fokozatosság ;) Szerintem örülj neki, hogy ilyen. És biztosan szeret ne aggódj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!