Szüzesség elvesztése után megváltozott menzesz, kezdhetek aggódni?
19 éves lány vagyok, 3 éve mindig napra pontosan jött meg a menstruációm. Előtte is elég pontosan, de 3 éve tényleg minden alkalommal ugyanazon a napon.
3 hete lefeküdtem a barátommal, ez volt nekem az első, azóta még háromszor voltunk együtt, pár nap különbséggel.
Tegnap kellett volna megjönnie, ha betartja a napi pontosságot. 5 napja (tehát 4 nappal idő előtt) egy nagyon picit véreztem, de csak annyit, hogy pisilés után megtörléskor láttam a papíron vért. Azóta semmi. A hasam sem fájt, pedig első nap nagyon szokott görcsölni.
Lehet az, hogy ennyire megváltozott a menzeszem attól, hogy elvesztettem a szüzességem? Előtte olyan sem volt soha, hogy ilyen kis vérzés volt és utána napokig semmi. És mondom, 3 éve napra pontos volt.
Védekeztünk a barátommal, de egy becsúszott figyelmetlenség (csak megtörölte a spermás kezét, nem mosta le, és utána elkezdett ujjazni) miatt nem lehetetlen a teherbeesés.
Szerintetek csak a ciklusom zavarodott meg kicsit, vagy ez már jele lehet annak, hogy teherbe estem? :S
Amikor én elveszítettenm nekem 2 hetet késett, bár egyébként is szokott késni. A spermák szabad levegőn nem olyan hosszú ideig életképesek úgy tudom. Lehet hogyha megnyugszol megjön.
23/L
Sztem nem lettél terhes, ennek elég kicsi az esélye. Egy testet én mindenképp csinálnék a helyedben. Ha esetleg ez nem nyugtatott meg, akkor a nőgyógyász biztosan segíteni tud.
22/L
Szia! Nekem jelenleg hasonló a problémám, 3 hete volt nekem is az első, annyi különbséggel, hogy nekem eddig is picit rendszertelen volt. Most 3. napja késik a menstruációm, és annak ellenére, hogy védekeztünk, ahogyan kell, kicsit aggódom. Bár a stressz csak ront a helyzeten, de gondolom mindenkiben volt hasonló félsz az elsőnél ilyen esetben. (:
Remélem nálad minden rendben volt, mert azóta nem írtál.
üdv: Annie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!