19 éves vagyok és fiú. Még nem volt barátnőm, és még nem szexeltem igaz nem is akarok. Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 17:18
21/31 anonim válasza:
Te jó ég 19 vagy és még nem szűz vagy? én 16 vok és már nem vok az
22/31 anonim válasza:
Vállald fel, hogy ratyi vagy!!!
23/31 anonim válasza:
Mér lenne ratyi??? Nagyon sokan még 30 éves korukban is szüzek!!!!
24/31 anonim válasza:
Viszont ők se önszántukból, hanem mert egy csúnya férfi egy nőnek se kell.
25/31 anonim válasza:
14:05-ös:
Teljesen jól rávilágítottál a lényegre, én épp most múltam 29, de le merném fogadni, hogy 30 évesen is szűz leszek.
26/31 danyboy.91 válasza:
tudod, hogy van, ami késik nem múlik. Olyat ne mondj, hogy nem kellesz 1 lánynak sem, teljesen megértem a helyzetedet, én is 18éves koromig ebben a helyzetben voltam, most 19F vok és kiegyensújozott lett az életem. Jár el bulikba, csajozz, lógj minnél többet lányokkal...
28/31 anonim válasza:
én már megoldottam volna a helyedben de mondcsak te nem vagy eunuch??
29/31 potyike válasza:
Barátnőd nem volt,fiú sem érdekel,nem is akarsz szexelni azt mondod.A Marokmarcsával hogyan állsz,használod,nem szégyen,ha nincs se lány,se fiú,az is jó lehet.Igazam van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!