Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 19 éves vagyok és fiú. Még...

19 éves vagyok és fiú. Még nem volt barátnőm, és még nem szexeltem igaz nem is akarok. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 17:18
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy meleg lennék.....
2010. nov. 21. 17:41
 12/31 anonim ***** válasza:
61%

A köszönős lányt miért nem szeded fel? SZERINTED UNALOMBÓL KÖSZÖN?

Vagy azt várod, hogy ő menjen oda és mondja meg, hogy bejön neked? Mert azt nem fogja.

Sírsz, hogy senkinek sem kellesz, amikor egy csaj köszönget neked.

Isten barma, te.

2010. nov. 21. 17:48
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Örülj h van egy csaj aki köszön, így legalább neki biztosan tetszel. Én jó pár évvel idősebb vok nálad, és egy lánynak se tetszettem soha.
2010. nov. 21. 17:55
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Istenem most mit kell itt tuskóskodnotok??(tisztelet a kivételnek)

Az h nem is akarsz szexelni,valld be,kicsit erős túlzás,a lelked mélyén már biztos elképzelted h vkivel szeretkezel ;)

Hiszen a szeretkezés nagyon jó dolog 2 olyan ember között akik szeretik egymást.

Az meg nembaj h nem volt még barátnőd hisz még csak 19 vagy,előtted az élet! :)

És annál a köszöngetős csajszinál meg bepróbálkozhatnál,hátha,sok szerencsét és fel a fejjel! ;)

2010. nov. 22. 14:53
 15/31 anonim válasza:
csak????
2010. nov. 22. 18:56
 16/31 anonim ***** válasza:
Probalkozz meg a köszönős csajnal!! Próbald meg, nem veszíthetsz semmit!!!!
2010. nov. 24. 15:19
 17/31 anonim válasza:
100%

Szia! Ne hallgass rájuk. És ne is aggódj, fiatal vagy még. Nem kell, hogy ilyen gondok aggasszanak. Úgy beszélnek itt a többiek, mintha valami baj lenne veled, pedig nincs. Ez normális dolog. Egy csomó fiút ismerek, akik nem vetik bele magukat a szexbe ennyi idősen, és teljesen jól megvannak. Szépen csinálják a dolgukat, tanulnak, dolgoznak, csinálnak egy jó egzisztenciát, aztán egyszer csak megdobban a szív, és akkor már sokkal könnyebb lesz akár házasságot is kötni. Szóval ne izgulj, normálisan működsz, nem kell semmit sürgetni, különben sincs még itt az ideje.

19 évesen még nekem sem ezen járt az eszem, most pedig boldog házasságban élek, 23 évesen. Az összes régi osztálytársamat beelőztem.

És még valami: nem kötelező felszedni senkit sem, csak azért, mert köszön. Ha hülyének néznek, akkor sem. Ne hagyd, hogy mások éljék a te életedet is.

És az sem igaz, hogy nincs mit vesztened. Nagyon is sokat veszítesz, ha beleugrasz egy kapcsolatba, amibe pedig nem kéne. Nagyon sokat. Úgyhogy jobb is, ha óvatos vagy.

2010. nov. 26. 07:56
 18/31 anonim válasza:
100%

19/L vagyok, én is független.

Nem szeretnék pasit, viszont több srác is van, akikkel gyakran beszélgetünk, mosolygunk egymásra. Pedig nem akarok összejönni velük, még csak nem is a barátaim. Viszont mindig jókedvre derít, ha egy srácot mosolyogni látok, és ezek a pillanatok szebbé teszik az életem :)

2010. nov. 26. 14:38
 19/31 BenQs válasza:
100%

Nők = Probláma

Ez a tömör véleményem...

Persze a sex genetikailag belénk van kódolva. Szóval se vele se nélküle viszony. ja és csak addig járj egy lányal ameddig rendszeressen "szexeltek" hamár kezd komolyá válni a kapcsolat, akkor tipli van.:)

2010. nov. 26. 14:56
 20/31 BenQs válasza:
92%
JA és az miatt ne aggódj h most nem vagy "menö" a lányok között. Ez valószinüleg azért van mert férfiasabb markánsabb az arcod vagy ?? akármi is legyen az oka(mind1)... azzal nincs semmi baj. meglátod 20-21 éves korodban azok a lányok akik nemet mondtak még majd a lábaid elött fognak heverni... csak figyeld meg mit mondtam...
2010. nov. 26. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!