19 éves vagyok és fiú. Még nem volt barátnőm, és még nem szexeltem igaz nem is akarok. Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 17:18
2/31 anonim válasza:
Még nem voltál szerelmes, szerintem nincs ezzel semmi gond.
3/31 A kérdező kommentje:
Voltam már szerelmes, és meg is bántam. :( Már úgy vagyok vele hogy a szerelem haszontalan érzés és bajt okoz.
2010. nov. 21. 17:22
5/31 anonim válasza:
Azt hogy szedd össze magad. A monogámia csak a 30 asok körében menő...
7/31 A kérdező kommentje:
Nem kellek egy lánynak se. Hát ez van. Szerencse hogy egészséges vagyok.
2010. nov. 21. 17:30
8/31 anonim válasza:
gondolom van fontosabb dolgod ami leköt.
Jópár ilyen szitoációt tudok az ismerősi körömből is ahol ott állnak monitoring a szigorú szülők "hogy megy a tanulás?" fiatal élsportolóknál"hogy megy a foci?" és ha épp rosszul megy akkor jön a ge.cizős szöveg hogy"nem b@szni kéne hanem csak erre meg arra öszpontosítani inkább" tehát inkább nem nőznek csakhogy kisebb legyen a támadási felület
Szerintem te nem szexelni,nőzni nem akarsz csupáncsak szintén elkerülni az effejta kellemetlenségeket
9/31 A kérdező kommentje:
Igaz egy lány a suliban kit nem is ismerek állandóan köszön nekem én meg vissza, hisz az illem diktál. De mikor visszaköszönök neki akkor nagyon örül. Fura nem?
2010. nov. 21. 17:39
10/31 anonim válasza:
Ha nem akarsz barátnőt és szexelni sem akarsz akkor lehet h meleg vagy...??!! Amúgy szerintem is akkor menj el papnak vagy temetkezz a munkádba. De mégsem jó dolog egyedül megöregedni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!