Mennyire fontos, hogy a lány szűz legyen?
Kedves férfiak! Normális véleményeket várnék... 25 vagyok és vártam az igazit (már feladtam), ha most olyan hibát követnék el, hogy lazább kapcsolatokat létesítenék férfiakkal (nem szerelemből) és később talán megtalálnám az "igazit", akkor vajon az "igazi" megbocsátaná nekem ezt? Egyébként hűséges vagyok, de azok után, hogy mondjuk lazább kapcsolatokba kerülnék, később lenne olyan férfi, aki nekem elhinné, hogy hiszek a szerelemben és megbízhat bennem?
Most én a szerelem szempontjából kérdezem ezt, nem arra vagyok kíváncsi, hogy nem érdekel titeket, mert úgyis csak egy éjszakára kell a csaj...
Ez a 40 éves hozzászólás komoly, vagy csak vki szórakozik?
Ha komoly, megkérdezhetem, hogy kerültél ilyen helyzetbe? Bár sztem még mindig jobb, mintha odadobtad volna magad. Azt hittem, hogy vhogy csak akad vki mindenkinek.
nézd meg a 40 éves szüz c. filmet..
amugy nagyon egyszerü a dolog,te neked kellene olyan lány aki csak szánalomból feküdne le veled? a lánynak is kivánnia kell téged,na és engem nem kivánnak..pedig átlagos vagyok..
En nem szeretem a szuzeket. Volt mar rengeteg kapcsolatom. Es ahogy szuz csajom volt mindegyiket otthagytam nincs turelmem rajuk hogy varjak a vegtelensegig.
Az elso baratnomre is 3 evet kellet varjak.
Fog a fene meg annyit varni
Utolsó hozzászólónak:
Azért ha 3 évet vártál, akkor vagy kb. 14-15 évesen kezdtetek el járni, vagy pedig valami problémája volt az egésszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!