Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire fontos, hogy a lány...

Mennyire fontos, hogy a lány szűz legyen?

Figyelt kérdés

Kedves férfiak! Normális véleményeket várnék... 25 vagyok és vártam az igazit (már feladtam), ha most olyan hibát követnék el, hogy lazább kapcsolatokat létesítenék férfiakkal (nem szerelemből) és később talán megtalálnám az "igazit", akkor vajon az "igazi" megbocsátaná nekem ezt? Egyébként hűséges vagyok, de azok után, hogy mondjuk lazább kapcsolatokba kerülnék, később lenne olyan férfi, aki nekem elhinné, hogy hiszek a szerelemben és megbízhat bennem?

Most én a szerelem szempontjából kérdezem ezt, nem arra vagyok kíváncsi, hogy nem érdekel titeket, mert úgyis csak egy éjszakára kell a csaj...

2010. nov. 19. 21:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
14%
Rohadtul. Csak szűz lányoknak adnak olyan fontos dokumentumokat, mint a személyi igazolvány, a jogosítvány és az érettségi bizonyítvány.
2010. nov. 19. 21:43
 2/25 anonim válasza:
88%

Én odalennék érte, ha egy csaj, akivel lehet hosszabb távon tervezni szűz lenne.

Nem elítélendő, ha nem az, de becsülendő, ha igen.

23/f

2010. nov. 19. 21:44
 3/25 anonim ***** válasza:

Elég nagy csorba lenne a nő becsületén, és hát eléggé bizalmatlanul távol tartanám magam tőle, mert nagy a valószínűsége, hogy egy szét nap, (2 közös gyerekkel) hátbadöf egy másik pasival.

Akkor bizony kutyául érezném magamat.

4/25 anonim ***** válasza:

Részemről már nem fontos. Egy jódarabig annak tartottam. De aztán nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy terveztem. Így meg hogy várhatnám el, hogy szűz legyen?

Próbálgatom én is a szárnyaimat, aztán majd csak találkozok azzal, akivel együtt öregszek meg. De addig minek kínozzam magam? (az első után már nem lehet bírni szex nélkül...)

5/25 anonim válasza:
Ha eddig bírtál várni akkor várj is még (Y)
2010. nov. 19. 21:50
 6/25 A kérdező kommentje:

A feltevés, hogy mondjuk két gyerekem van a pasimmal én meg félrelépek, sértő, szóval ilyen lehetőség nincs. Ha egy pasi bunkó, nálam csak az a lehetőség adódik, hogy otthagyom, nincs megcsalás, még bosszúból se! Ha meg szeretek valakit, akkor nyilván szóba se jöhet a megcsalás!

Vannak nők, akik az állítólagos szerelmüket megcsalják, mert épp gondjaik voltak (ahelyett, hogy megoldanák a problémát..), és szépen eltitkolják, és élik a szép kis életüket tovább... De ha meg egy lányról kiderül, hogy míg nem találta meg az igazit, addig laza kapcsolatai voltak, akkor már *****, csak mert őszinte?

2010. nov. 19. 22:05
 7/25 anonim ***** válasza:

Röviden és tömören;)

Az élet egy utazás amit a fölön valo tartozkodással éled meg! Eggyet jegyezz meg csak EGYSZER élünk!!! Mért ne tennéd azt amit szeretnél??!! ki és mi gátol meg???

Ne legyen lelkiismeret furdolásod tedd azt amit szeretnél.

Ha 40 éves korodban sem találod meg az igazit akkor majd rájösz hogy jobb lett volna most lépni!Nincs mire várni...

2010. nov. 19. 22:13
 8/25 anonim ***** válasza:
37%

"Amíg keresed az igazit jól érezheted magad az esélyesekkel is"

Amúgy én egyáltalán nem vetném meg a leányt ha nem lenne már szűz pláne nem 20 felett.Sőt Én kicsit kellemetlennek is érezném, hogy pont most, pont velem. Mert akkor ő nagyon komolyan gondolja és ezt egy férfi nem mindig veszi jó néven.

Legalábbis engem emésztene a lelkiismeret, hogy most én elveszem tőle azt amit annyi éven át tartogatott csak azért, mert most épp olyanom volt és jó ötletnek tűnt. Ej ej

Szóval én nagyon ki lennék tőle készülve. Személy szerint, ha előbb tudnám meg a lányról, hogy szűz még mielőtt bármiféle érzelmi szál fűzne hozzá bele sem kezdenék.

Jó ez nem igaz egy gimis lány esetében, de azért a te korodban már emberek diplomával rendelkeznek több nyelven beszélnek és nemritkán jól fizető stabil munkájuk van. Tehát az élete koránt sem komolytalan.

Amúgy! Hiszek az egész életemet letöltöm a másik mellett dologban, de a gondolat, hogy mi van HA nem ő az igazi viszont ő annak néz engem és aztán oda az ártatlansága egy kósza jónak induló kapcsolatban... hát ez már most is, pusztán belegondolva is felkavart!

De én nagyon önzetlen ember vagyok és képes vagyok azért nem össze jönni valakivel, hogy az másoknak jobb legyen... Bár ezért már mondtak félősnek is, de kikérem magamnak!

2010. nov. 19. 22:21
 9/25 anonim ***** válasza:
Ez meg amit előttem írt elég komolytalan, éretlen és hebrencs jellemre vall. Utoljára az alkoholista, rocker osztálytársaim mondtak ilyesmiket gimnáziumban. Ennyi erővel, ha nekem ahhoz van kedvem, hogy szétverjek egy parasztot az úton aki lelocsolja a néniket a megállóban direkt akkor tegyem meg. Aztán, mivel az élet egy utazás utazhatok a VENYIGÉBE! Klassz lesz, tanulságos és csudi jó!
2010. nov. 19. 22:24
 10/25 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat!

De a lelkiismeretem nem hagyna nyugodni, pedig nem is vagyok vallásos, kicsit olyan mintha a leendő szerelmemet csalnám meg (aki lehet, hogy nem is létezik?), ezért kérdeztem a véleményeteket.

2010. nov. 19. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!