Mennyire fontos, hogy a lány szűz legyen?
Kedves férfiak! Normális véleményeket várnék... 25 vagyok és vártam az igazit (már feladtam), ha most olyan hibát követnék el, hogy lazább kapcsolatokat létesítenék férfiakkal (nem szerelemből) és később talán megtalálnám az "igazit", akkor vajon az "igazi" megbocsátaná nekem ezt? Egyébként hűséges vagyok, de azok után, hogy mondjuk lazább kapcsolatokba kerülnék, később lenne olyan férfi, aki nekem elhinné, hogy hiszek a szerelemben és megbízhat bennem?
Most én a szerelem szempontjából kérdezem ezt, nem arra vagyok kíváncsi, hogy nem érdekel titeket, mert úgyis csak egy éjszakára kell a csaj...
Télleg nem garancia, de sztem ha az összes esetet nézzük, akkor azon kevés esetek közül, amelyeknél az emberek a nagy szerelmet várták a szüzességükkel, többen éltek boldog kapcsolatban és kevesebben sültek fel, mint ha azokat nézzük, akik már szexeltek előzőleg másokkal is. Igen, fennál a veszélye, hogy felsülhetsz, de ez ellen lehet tenni. Nagyon körültekintően kell megválasztanod a párodat és figyelned kell az apró jelekre is.
Nekem még mindig az a véleményem, hogy várd meg az igaz szerelmet és neki add oda.
Persze félelmetes dolognak tűnhet, de szerintem megéri a kockázatot.
De ez csak az én véleményem.
Utosló vok. És feltétlenül sztem magadhoz hasonló férfit kellene találnod, aki szintén várt vele. Tudom, ez őrültségnek hangzik, mert egy férfi minek várna vele, de sztem amiatt várhatna vele, mert olyan nőt szeretne, aki az igaz szerelmének tartogatja a szüzességét és ha ez a nő képes arra, hogy várjon, akkor ő is megvárja ezt a nőt.
Ilyen férfit sztem leginkább vallásos helyeken találsz. De ha nem vagy vallásos és nem szeretnél vallásos férfit sem, akkor nemtom. Csak a szövegedből úgy tűnik, hogy rendes nő vagy és biztos, hogy nagyon boldoggá tudnál tenni egy férfit, aki megbecsül és meg is érdemel. Kár lenne, ha elrontanád magad. Segíteni akartam. Remélem használt vmit az írományom.
Köszönöm a válaszokat!
Semmi bajom a vallásos emberekkel (ha nem fanatikusak), csak egy vallásos férfi valószínűleg hívő nőt keres magának, ami érthető.
Még valami...: Elnézést, hogy kötözködöm, de ne felejtsük már el ezt az "Igazi" dolgot. Azzal egyetértek, hogy van átlag két-három olyan ember, aki lehetne az "igazi", és talán egyikükkel ki is alakul egy kapcsolat, de innentől kezdve őt lehet az igazinak nevezni, talán ritka, ha az ember megtalálja, de akkor is ezt hogyan nevezzük másként, ha nem "Igazinak"?
Másrészt meg szerintem alkalmi kapcsolatban nem lehet kihasználni a másikat, csak ha az illető ostoba, mert az alkalmi kapcsolat pont arról szól, hogy a két fél használja egymást és ezzel tisztában vannak. (Megjegyzem ez nem szép dolog, úgyhogy ha - aki most ezt olvasod - egy fiatalkorú vagy, akkor felejtsd el!)
Harmadrészt, lehet, hogy elkorcsosult a társadalmunk, és nem értek egyet ugyan azzal, hogy néhány fiatal a nyílt utcán (ahol kisgyerekek is vannak) taperolják egymást, de azért azzal tisztában kell lenni, hogy régen sem feltétlenül várták meg a házasságkötést és néha történtek "balesetek", nekik is fontos volt a szexualitás, csak épp volt annyi eszük, hogy diszkrétek maradtak.
utolsó vagyok...
még annyit szeretnék hozzátenni, hogy ha így gondolkodsz (éretten) akkor téll nem egy egy-éjszakás kalandon veszítsd el, hanem valakivel, akit szeretsz és akiben megbízol, még ha később nem is ő lesz az igazi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!