Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzesség csapdája - mi legyen?

A szüzesség csapdája - mi legyen?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és máig nem voltam nővel.

Komoly kapcsolatra vágyom, de lehet hogy pont ez akadályoz meg benne, és attől félek nagyon, hogy elutasítanának, ha megtudnák, hogy szűz vagyok. Ami a lányoknál kincs, a fiúknál szégyen.

Ráadásul minél tovább várok, annál rosszabb lesz a helyzet.

Hogyan törhetnék ki ebből? A prosti megoldást jelentene-e, vagy inkább gáz? Mert sztem ha egy lány megtudja, hogy prostinál voltam, szintén azon nyomban otthagy. Ha meg szűz vagyok, akkor azért.

Szerintetek mit tegyek? Köszi!

2010. nov. 18. 23:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

ma 17:12

A szerelem nem a teljesítménykényszerről szól. Legyél türelmes, várd ki, amíg lesz barátnőd.

2010. nov. 27. 19:15
 22/22 anonim válasza:

a 17:12-es vagyok

akkor utolsó azt mondod, hogy vágjak bele abba a csajba és ne parázzak, idegeskedjek?

tetszik a csaj, csak tisztára parázok, hogy mi van ha majd odakerülünk, hogy szex

2010. nov. 28. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!