Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzesség csapdája - mi legyen?

A szüzesség csapdája - mi legyen?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és máig nem voltam nővel.

Komoly kapcsolatra vágyom, de lehet hogy pont ez akadályoz meg benne, és attől félek nagyon, hogy elutasítanának, ha megtudnák, hogy szűz vagyok. Ami a lányoknál kincs, a fiúknál szégyen.

Ráadásul minél tovább várok, annál rosszabb lesz a helyzet.

Hogyan törhetnék ki ebből? A prosti megoldást jelentene-e, vagy inkább gáz? Mert sztem ha egy lány megtudja, hogy prostinál voltam, szintén azon nyomban otthagy. Ha meg szűz vagyok, akkor azért.

Szerintetek mit tegyek? Köszi!

2010. nov. 18. 23:20
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

"olyan pasira vágyik, aki 20 évvel idősebb és 2858 pasival feküdt le" - szerintem nem b*zikra vágynak :D

Amúgy viccet félretéve tényleg a tapasztaltakat szeretik.

Ezért is nem tudom, hogy mit tegyek. Ha csak várok és várok, könnyen lehet, hogy szűzen fogok meghalni.

Ha meg elmegyek prostihoz, és utána mégis találnék valakit, tuti megbánnám.

2010. nov. 19. 11:30
 12/22 anonim ***** válasza:
engem izgatnak a szűz pasik :$
2010. nov. 19. 15:05
 13/22 anonim ***** válasza:

Ne menj prostihoz, én azt ajánlom.Várj.S keress.Én is vártam, 24 éves koromban vesztettem el a szüzességem, azóta már megbántam.A lány miatt.

Nekem nem volt szégyen, aki lánynak eddig elmondtam hogy szűz vagyok (most természetesen múlt időben beszélek), mint azt mondta hogy tök aranyos dolog, meg hogy várjak vele, jól gondoljam meg kinek adom oda.

2010. nov. 19. 16:34
 14/22 anonim ***** válasza:
Én nem tudom ezt honnan veszik a pasik, hogy ha szűz akkor a lány otthagyja őket. Én magamat értelmes nőnek vallom, nem hagynék el senkit azért, mert szűz, főleg hogy ezt általában nem rögtön kell közölni, hanem ha már szerelmes vagyok belé, és tetszik minden tulajdonságával együtt, ez fog legkevésbé érdekelni, hogy szűz vagy nem. Miért kellene azzal indítani akár egy randit kapcsolatot, hogy szia szűz vagyok... Ne ezen görcsölj, hanem ismerkedj, keress olyan leányzót, akit szeretni tudsz, és ne rögtön a végén vagy a közepén akarj mindent elkezdeni. Prostizás meg szánalmas.
2010. nov. 19. 16:50
 15/22 anonim ***** válasza:

Persze, hogy gáz a prosti. Akik meg azt írák neked, hogy ne mondd el a jövendő kapcsolataidnak, ha prostituálttal vesztetted el: szerintem baromira nem etikus dolog elhallgatni az embernek a múltját a párja előtt.

Ezért kell úgy cselekedni, hogy ne legyen okod semmit elhallgatni. Ennyi. Legyél őszinte minden téren. Amelyik lánynak ez akár csak egy picit is gond, azt meg azonnal ejtsd a jelöltek közül. Ilyen egyszerű.

2010. nov. 19. 17:11
 16/22 anonim ***** válasza:
kérdező, ne legyél már olyan, mint egy kislány, ilyen eszmékbe gondolkodsz, hogy szüzesség, meg szerelem, meg virágos rét! figyelj, attol, hogy találsz egy csajt, aki le is fekszik veled, az még nem biztos, hogy szeretni fog, vagy te szeretni fogod.amugy meg: ismeröseim azt mondják, hogy kamuzok, és nincs is barátnőm. a barátnöm meg azt mondja, hogy ő nem hiszi el, hogy még elötte nem voltam senkivel sem. szal most ez ilyen. egyébként, ha "olyan" vagy, hogy lesüt rólad, hogy hadilábon állsz a nökkel, akkor ne parázz, hogy látszik, hogy szüz vagy, mert ugyis látszik.ebböl kell kiokoskodnod a jövöd, amid van.
2010. nov. 19. 17:41
 17/22 A kérdező kommentje:

Nem, szerencsére nem látszik rajtam. Volt már barátnőm (eddig 1) és azt mondta, meglepődött, mikor megtudta, hogy ő nekem az első. Alig fél éve volt. Más lányok se vették észre, velük egyéb okok miatt nem jöttem össze.

Lehet hogy nem tetszik a gondolkodásmódom, de itt igazából az a kérdés, hogy mit is szeretnék? Nem csak egyszer lefeküdni valakivel, oszt viszlát. Ezt max akkor, ha már semmi más lehetőség nem maradt.

2010. nov. 19. 18:03
 18/22 anonim ***** válasza:
Te azt mondtad h az igazit keresed de attól félsz hogy elhagy ha megtudja szűz vagy.Már nem azért de ha ezért elhagy akkor talán nem is ő az igazi :)
2010. nov. 19. 19:11
 19/22 anonim ***** válasza:

szerintem az még rosszabb amit irtál h 1x lefeküdni oszt viszlát.Mégpedig:

1.az első szex nem mindig sikerül úgy h mind a 2en élvezzék

2.egy idegen csaj előtt sokkal cikibb h szűz vagy mint egy őszinte barátnő előtt

3.jobb egy őszinte barátnővel elveszteni :)

2010. nov. 19. 19:16
 20/22 anonim válasza:

ugyanígy vagyok én is, mint a kérdező :) most leszek 22

már én is attól parázok előre, hogy összejövök egy csajjal, azt mi lesz, ha megtudja

most is van, akinek tudom, hogy tetszem 23éves. azt mondják, hogy elég szexmániás. nem tudom mit szólna...

pedig vele szívesen összejönnék. csak 21évesen gátlásossá tett, hogy mindenki szerint ciki hogy még szűz vagyok, tiszta stresszforrás. amúgy is sokat stresszelek, e miatt is, azt nem akarom, hogy az legyen, hogy ott vagyok a csajnál annyira teljesíteni akarok, meg tele vagyok stresszel, hogy fel se állna... ezt nagyon nem akarom. hallottam már pár haveromtól ilyet.

mit ajánlotok?

2010. nov. 27. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!