Tényleg igaz? Előbb engedik a lányok az anált mint a hüvelyi szexet?
Figyelt kérdés
Azért teszem most fel ezt a kérdést mert ma leültem komolyan beszélgetni a kamasz unoka tesómmal hogy elmagyarázzam neki mit hogyan mire figyeljen,szóval felvilágosítás gyanánt,és elmesélte hogy az ő korosztályuk nagyon félti a szüzességét bárki bármit hisz pláne a lányok!És itt a bibi.Mondom ez rendben is vvan,így is kell-kéne,bár sajnos nem ez látszik.Hát pedig ők nagyon vigyáznak arra hogy ne szexeljenek,ezért ha "rájuk jön" akkor csak pettingelnek és análoznak,mert hogy az számukra nem tartozik a szexhez!Ez komoly?!2010. nov. 13. 17:52
11/15 anonim válasza:
A férfiak(értsd homik) biztos hamarabb engedik, a hüvelyire nem sok esély van:D
am meg nem engedik hamarabb a csajok.
12/15 anonim válasza:
18:00 & 18:11 vagyok.
Azt hiszem félreértettétek, nem én nem vagyok szűz hanem a barátaim többsége. Nagyon paráznak attól hogy elszakad vagy ilyesmi...
15.l
14/15 anonim válasza:
18:00 !
Szerinted minek találták fel a gumit és miért tudod meg venni a boltba???
Használtok gumit és akkor sem leszel terhes.
15/15 anonim válasza:
hát...szerintem az úgy a normális ha petting, utána orális szex, "normál szex" :D, és utána anál én az análtól sokkal jobban féltem. amúgy mi az ilyeneket hívjuk szűzqrváknak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!