Hogy lenne jó? Gumival vagy gumi nélkül?
Nem rég beszélgettünk a barátommal,hogy hogy szeretné elveszteni a szüzességét.Ő azt mondta,hogy gumi nélkül gondolta,de ha én nem szeretném úgy,akkor gumival csináljuk.Így meg akkor neki nem lesz jó...
A megszakításos védekezésről tudom,hogy nem a legjobb módszer mert az előváladékba is lehet sperma illetve neki is figyelni kellene,hogy ne kerüljön belém így nem tudna normálisan ellazulni.
Szerintem gumival lenne jó,de ha ő nem így szeretné akkor nem tudom,hogy jó élmény lenne e számára.Tanácsok,tippek,ötletek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hadd gratuláljak, hogy egy 18 éves srácban ennyi önzés van.
Elismerésem hogy a felelősségtudat, és az irántad való tisztelet legkisebb jelét se mutatja.
Nyugodtan feküdjetek le gumi nélkül, élvezettem fogom olvasni a kérdésed "most akkor terhes vagyok?"...,
Elég drága lecke lesz, de legalább megtanulod..
"Ha nem akarod gumival, én nem akarom sehogyan sem."
Nekem ennyi lenne a válaszom. Egyrészről nagyon önző, másrészről pedig szűz, és nem tudja még rendesen visszatartani magát. A fogazásgátlót pedig 16 évesen nem ajánlom. A 72 órásat pláne, tudod abba mennyi hormon van? Tönkre vágja a ciklusod. Az nem játék.
Így marad a gumi. Vagy a hüvelykúp, de az is rizikós, ráadásul van akit csíp is.
Francokat nem lesz neki jó., örül hogy végre bedughatja valahova a pacalos tányéron kívül.
Te viszont édes lányom, így végigolvasva a 2 oldalt, nagyon gyorsan tanulj meg egy kicsit a saját érdekeiddel is gondolni, mert nagyon hamar leányanya leszel ezzel a mentalitással. Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!