Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy szűzlány lehet terhes?

Egy szűzlány lehet terhes?

Figyelt kérdés
A barátnőm szűz, és hát óvszer nélkül akartunk sexelni, beraktam neki de nem szakítotam át a szűzhártyáját viszont a vaginájában meg ott volt a péniszem, viszont nem élveztem oda, hanem az az anyag ami közötte jött... attól teherbe eshet? 14/F
2010. nov. 5. 20:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

jo nagy ökrök vagytok mind a ketten;)

Minek kell szexelni, ha azt sem tudod hogy ha bedugod már nem szüz? Ki tudja, az is lehet hogy nem is jo helyre dugtad..

2010. nov. 5. 20:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

ha csak a barátnőd nem Szűz Mária reinkarnációja, nem lehet terhes... xD

bocsi, amúgy szimpla pettingeléstől is teherbe lehet esni, elég aberráltul hangzik, de ez van

2010. nov. 5. 20:39
 13/18 anonim válasza:
Kedveském, attól a pillanattól kezdve, hogy a péniszed a kislányka vaginájában járt, már nem szűz. Ha pedig az előváladékra gondolsz, igen, teherbe eshet. Nyugi, ennek csak 15 százalék az esélye. Egész pontosan nem is az előváladéktól eshet teherbe, hanem attól, hogy ebben az előváladékban is előfordulhat sperma. És mint azt tudni véljük, a megtermékenyítéshez csak egy spermiumra van szükség.
2010. nov. 5. 20:42
 14/18 anonim válasza:
pettingtől is teherbe lehet esni ha odamegy.... :P
2010. nov. 5. 23:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Már megint egy okos, érett,felelősségteljes, felvilágosult,kisgyerek, és ezek után ez a korosztály 12-15 ki van akadva mi az ,hogy mi leszóljuk őket meg mi az hogy ők éretlenek, ne haragudjatok de szánalmas, hogy egyre több kisgyerek szexel, értsétek már meg hogy nem kell minél hamarabb elveszteni, várhattál volna 3-4 évet még, a barátnődnek is gratulálok, ezek után ne csodálkozzatok ha terhes lett, ha már olyan nagyfiúnak meg nagylánynak érzitek magatokat a ti dolgotok, majd később megbánjátok,de legalább VÉDEKEZZETEK!
2010. nov. 6. 08:09
 16/18 A kérdező kommentje:
:D Jó köszi a le****st... Ku***a igazatok van higgyétek el nem terveztük be^^ És nem is kerül erre többet sor... Felelősségteljesen éretten gondolkodni akkor amikor együtt vagytok és mindketten vágytok a másikra mi? Melyikőtők oly impotens ,hogy majd pont akkor fog felellősségteljesen és éretten gondolkodni... na de még egyszer mondom... nem élveztem el és annyit szerettem volna csak tudni hogy lehetséges... nem azt hogy mekkora hü** vagyo... de ba***us... Ha kérhetem olyan írjon aki nem azzal jön hogy "fú de baromvagyte...hátén 30 éves vagyok és most vesztettem el én tuttam várniteménem? Húú hát ez...húúú húúú jajj..összedőlök..."... a játékos péniszem meg egyetlen pillanat erelyéig volt bent utánna persze én is észbe kaptam... Annyit akarok tudni... és ne oltsatok, mert többet ez nem fordul elő velem...meg velese... annyit kérek a további kedves válaszolóktól is és tőletek is, mert hát megértem hogy mé vagyok lebaszva....de a kérdésre kérek részpen választ:) a többit pedig megértettem. - bocsi az esetleges helyes írási hibákért-
2010. nov. 6. 10:28
 17/18 anonim ***** válasza:
naná
2010. dec. 6. 19:40
 18/18 anonim válasza:
Mind2 en terhesek vagytok menj gyors vetesd el!!!! De vigyázz a kaparásnál!!!
2011. febr. 27. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!